A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

iPhone 14 üvegfóliák

Miért érdemes iPhone 14 üvegfólia terméket választani?

Az iPhone 14 termékcsaláddal az Apple továbbra is a minőségi mobiltelefonok piacát célozza, hiszen ez a divatos, letisztult megjelenésű és sokat tudó eszköz a legtöbb felhasználási módhoz megfelel. Legyen szó a mindennapokról, tanulásról, hobbi fotózásról, blogolásról vagy a közösségi média használatáról, az iPhone 14 mindenhol megállja a helyét.

Ez az eszköz azonban rendkívül sérülékeny is, így mindenképpen érdemes minőségi üvegfóliával védeni a kijelzőjét. A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle iPhone 14 üvegfólia termék található meg, melyek közül válogatva mindent megtehetünk azért, hogy telefonunk a lehető legjobban védve legyen.

Mire jó egy iPhone 14 üvegfólia?

Az üvegfólia sokféle módon védheti az iPhone-unkat. Az okostelefon egyik leginkább sérülékeny része a kijelzője, melyet a felhasználók egy jelentős része már az első hónapokban összetör. Ez nem csoda, hiszen elég leejteni a telefont, és a keletkező erőhatás eltörheti a képernyőt, több tízezres javítási számlát jelentve. Egy minőségi iPhone 14 üvegfólia pont ezen segít, hiszen a telefon előlapjára helyezve védi a kijelzőt az ilyen kritikus pillanatokban. Ha pedig a fellépő erők már olyan nagyok, akkor inkább a fólia edzett üvege törik össze, így levezeti az energiát, és az már nem éri el a telefont.

A modern üvegfóliák már úgy készültek, hogy pókhálósra törjenek, így a lehető legnagyobb mértékben óvják a felhasználókat attól, hogy megvágják vagy megszúrják magukat. Mivel a legtöbb iPhone üvegfólia ragasztva kerül a készülékre, ezért még a pókhálóssá vált fólia sem potyog le a telefonról, hanem úgy kell leszedni. A gyártók így tesznek meg mindent azért, hogy ne sérüljünk meg mi sem, és a telefonunk sem.

A minőségi iPhone 14 üvegfóliák a karcolások ellen is védenek, hiszen az okostelefonunk a nap jelentős részét a zsebünkben vagy a táskánkban tölti, ahol a kulcsaink, íróeszközeink és más éles dolgok is megtalálhatók. Bár az első karcok még nem túl feltűnőek, rövidesen úgy megsokasodnak, hogy nem csak a használatot nehezítik meg, de rendkívül lerontják a megjelenését az exkluzív, magas árú iPhone telefonunknak.

Szűrés

Kategória

iPhone 14 üvegfóliák összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 35 termék mutatása 76 db-ból
Következő oldal
1 - 35 termék mutatása 76 db-ból

Kiemelt ajánlataink