A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

iPhone 14 Pro üvegfóliák

Mire érdemes figyelni az iPhone 14 Pro üvegfólia vásárlásakor?

Az iPhone 14 Pro telefonok egyszerre testesítik meg a mérnöki csúcsteljesítményt és a kiváló dizájnt. Miközben egy olyan okostelefont vehetünk a kezünkbe, ami modern formatervezésű, élvezhetjük az olyan fejlett extrák meglétét, mint a 120 Hz-es OLED kijelző vagy az Apple 16 Bionikus chipje.

Egy ilyen tökélyre fejlesztett eszköz azonban meglepően törékeny, így már a megvásárlását követően érdemes a védelméről gondoskodni. A SmartDiszkont kínálatában nagy számban állnak rendelkezésre az iPhone 14 Pro üvegfólia termékek, melyekkel sokat tehetünk ennek a drága okostelefonnak a megóvására.

Mire valók az iPhone 14 Pro üvegfóliák?

Az iPhone 14 Pro modellhez illeszkedő üvegfóliák fő célja a telefon kijelzőjének védelme. Emellett ma már egyre népszerűbbek azok a típusok is, melyek a kijelző szélein túllógva, magát a telefon káváját is védik.

Egy jó minőségű üvegfólia több rétegű, edzett üvegből készül, valójában a modern technológia egyik csúcsremekének számít. Bár ránézésre vékony, mégis strapabíró, és képes arra, hogy felvegye a telefont érő hatalmas erőhatások egy jelentős részét. Ha másképp nem lehetséges, akkor ezeket az erőket úgy vezeti le az iPhone 14 Pro üvegfólia, hogy összetörik, de még ekkor sem kell félni a szilánkoktól, mivel a mögötte lévő ragasztó rögzíti az apró részeket.

A tönkre ment üvegfólia könnyedén eltávolítható, és egy új fólia felhelyezésével az iPhone telefonunk úgy nézhet ki, mintha mi sem történt volna. Az iPhone üvegfóliák nagy előnye épp ez a rugalmasság, hiszen mindegyik modellhez elérhető a hozzá passzoló fólia, ami kiválóan végzi a dolgát.

Egy jó minőségű iPhone 14 Pro üvegfólia emellett ellát egy másodlagos, de ugyanolyan fontos feladatot is, óvja a kijelzőt a karcolásoktól. Amíg csak egy-két karc van a képernyőn, addig csak zavaró, amikor viszont szaporodnak, akkor már erősen korlátozzák a használatot, a nagyon csúnya megjelenésről nem is szólva. Pedig nincs is annál rosszabb, mint amikor a magas áron megvett csúcstelefonunkat pár karc annyira elcsúfítja, hogy már semmilyen örömünk nem leljük benne.

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Pro üvegfóliák összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 35 termék mutatása 56 db-ból
Következő oldal
1 - 35 termék mutatása 56 db-ból

Kiemelt ajánlataink