A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Főoldal / Összes termék / Mobiltelefon üvegfólia / iPhone üvegfólia / iPhone 14 Pro Max üvegfóliák

iPhone 14 Pro Max üvegfóliák

Mit kell tudni az iPhone 14 Pro Max üvegfólia megvásárlásakor?

Az iPhone 14 Pro Max kétségtelenül az amerikai telefongyártó csúcskészüléke, mely önmagában egyesíti a nagy méretű kivitelt az olyan fejlett technológiával, mint az Apple 16 Bionikus chip, a 120 Hz-es OLED kijelző vagy a három kamerából álló kamerasziget.

Ennek a telefonnak a megvásárlásával nem csak a legmodernebb technológia mellett kötelezzük el magunkat, de komoly összegtől is megválunk, így nem csoda, ha minél tovább szeretnénk használni a készüléket. Ez csak úgy működhet, ha a telefon védelme érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.

A nagy értékű okostelefonhoz már a megvásárlását követően ajánlott egy jó minőségű iPhone 14 Pro Max üvegfólia beszerzése. A SmartDiszkont kínálatában lévő termékek raktárról kerülnek kiszolgálásra, ezért akár már másnap nálunk lehet a kiválasztott fólia.

Mire valók az iPhone 14 Pro Max üvegfóliák?

Az olyan iPhone üvegfóliák, mint a 14 Pro Max modellhez készült termékek, tökéletesen illeszkednek az adott készülékhez, de egymástól némileg eltérhetnek. Vannak olyan üvegfóliák, melyek csak a kijelzőt védik, míg mások ezen túlnyúlva kissé, a kávának is adnak egy bizonyos szintű védelmet.

A fóliák méretben pontosak, és pont a megfelelő helyen vannak kivágva, pont ezért kapták az iPhone 14 Pro Max üvegfólia nevet. A SmartDiszkont a tájékozódást úgy is segíti, hogy a megfelelő kategóriába sorolás mellett a termék adatlapján is elolvashatók a pontos részletek.

A modern üvegfóliák több rétegűek, és edzett üvegből készülnek. Ennek köszönhetően jelentősen csökkenteni tudják a telefonra ható erőhatásokat az olyan baleseteknél, amikor könnyen betörhetne a kijelző. Ha az erő túl nagy, akkor az üvegfólia pókhálósra törik, így a telefont minél kisebb behatás éri. Mivel ragasztva kerül a képernyőre, ezért nem kell attól félni, hogy a szilánkok sérülést okoznak, azonban az alapvető óvatossági intézkedések betartása mindenképpen ajánlott.

Ha az üvegfólia cseréjére van szükség, akkor csak le kell venni a régi terméket a kijelzőről, majd mehet a helyébe a vadiúj iPhone 14 Pro Max üvegfólia. Ezután az iPhone képernyője úgy fog kinézni, mintha semmi sem történt volna vele.

Természetesen az üvegfóliák a mindennapi karcok ellen is kiválóan teljesítenek, ami nem kis szó, miután a telefonunk az élete nagy részét a zsebünkben vagy a táskánkban tölti a több apróság mellett.

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Pro Max üvegfóliák összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 35 termék mutatása 58 db-ból
Következő oldal
1 - 35 termék mutatása 58 db-ból

Kiemelt ajánlataink