A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

iPhone 14 Pro Max Ringke tokok

Mire érdemes figyelni az iPhone 14 Pro Max tok termékek rendelésekor?

Az Apple az iPhone 14 Pro Max telefonokban egyesíti a Max változatok nagy méretét és a Pro telefonok fejlett tudását. Így egy olyan okostelefont vehetünk kézbe, ami tekintélyes megjelenésű, 120 Hz-es OLED kijelzőt és Apple 6 Bionikus chipet használ, I alakú notch kialakítással.

Természetesen ez a csúcsmodell továbbra is megmaradt egy nagyon sérülékeny eszköznek, amely nehezen tűri a leejtést, a nagyobb erőbehatásokat, vagy akár csak a mindennapok rohanásában elszenvedett sérüléseket.

Érdemes beszereznünk egyet az iPhone 14 Pro Max tok termékek közül, így már előre gondoskodhatunk arról, hogy ha baleset éri a telefont, a lehető legkisebb sérüléssel megússza. Mivel a szerviz nagyon drága, így mindenképpen visszahozza az árát.

Milyen iPhone 14 Pro Max tokok léteznek?

A SmartDiszkont kínálatában széles körben megtalálhatók az Apple iPhone 14 Pro Max okostelefonjára való tokok. A szilikon tokok egyszerűek, mutatósak, és mivel rendkívül divatos a megjelenésük, ezért sok fiatal elsőszámú választásának számítanak. Már ez a könnyed kis szerkezet is ad egy extra védelmet az okostelefonnak.

Az ütésálló iPhone 14 Pro Max tokok erősített kivitelben készülnek, és a felépítésük fő célja, hogy minél több erőhatást elnyeljenek a készüléket érő hatalmas megterhelés közben. Ilyen lép fel például akkor, amikor a telefon közvetlenül az élére esik, vagy véletlenül valamilyen csúcsos, kiálló dologba ütjük bele. A kis területen koncentrálódó erő hatására a telefonunk kijelzője eltörhet, a háza megrepedhet, illetve az alaplapja is tönkre mehet.

Szintén nagyon kedveltek a fliptokok, melyeknél egy behajtható előlap takarja el a kijelzőt, amikor nem használjuk a telefont. Mivel ez egy mozdulattal rácsukható a készülékre, sokan szeretik.

Hogy melyik a legjobb iPhone 14 Pro Max tok, az mindig az egyéniségünktől függ. A SmartDiszkont kínálatában ugyanis nagyon sokféle szín, minta és forma érhető el a tokok között, ezért szinte nehezünkre is esik, hogy eldöntsük, melyik tetszik nekünk a legjobban. Egy jól kiválasztott iPhone tok ugyanis nem csak védi ezt a drága készüléket, de mutatja a külvilágnak a stílusunkat, és teljesebbé teheti a napjainkat.

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Pro Max Ringke tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból

Kiemelt ajánlataink