A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Most AJÁNDÉK éves előfizetést kap minden vásárlónk a ZÖLD ÚJSÁG online magazinra!

iPhone 14 Plus üvegfóliák

Mit kell tudni az iPhone 14 Plus üvegfólia kiválasztásakor?

Az iPhone 14 Plus okostelefonokkal az Apple egy újabb vásárlói réteget szolgál ki. Azoknak is egy nagyobb méretű telefont biztosít így, akiket nem hoz lázba a csúcskategóriás iPhone-ok három kamerából álló szettje, a fejlettebb bionikus chip vagy a nagyobb képfrissítési gyakorisággal rendelkező OLED kijelző.

Amiben viszont nincs különbség az az, hogy az iPhone 14 Plus telefonok is rendkívül törékenyek, és nehezen tűrik az olyan szélsőséges behatásokat, mint például a készülék leejtése. Bár a mobiltelefon gyártók sokat erősítettek ezen a téren az elmúlt években, mindenképpen érdemes a megfelelő iPhone 14 Plus üvegfólia kiválasztásával indítani az eszköz megvásárlását követően.

Miért olyan fontos egy jó minőségű iPhone 14 Plus üvegfólia?

Mára már egyáltalán nem kétséges, hogy az iPhone üvegfóliák jelentik az almás cég okostelefonjainak legfontosabb kiegészítőit. Miközben áruk jelentősen esett az elmúlt években, egyre nagyobb szerviz számláktól kímélhetnek meg minket, mivel egy szimpla kijelző csere is több tízezer forintba kerül.

A SmartDiszkont kínálatában is nagyon sokféle üvegfólia lelhető fel, melyek közül természetesen nem maradhatnak ki az iPhone 14 Plus készülékekre illeszkedő termékek sem. Ezek kifejezetten ehhez az okostelefonhoz illeszkednek, ezért nem lógnak túl, nem kisebbek, és a megfelelő helyeken vannak rajtuk a kivágások.

A kiváló iPhone 14 Plus üvegfóliák közül mindenki megtalálja a kedvének valót, és mivel a SmartDiszkont a rendeléseket raktárról szolgálja ki, ezért akár már másnak nálunk is lehet a kiválasztott védőeszköz.

Az üvegfóliák több rétegű, edzett üvegből készülnek, ezért amikor a telefont leejtjük vagy beleütjük a kijelzőt egy kiálló dologba, felveszik a hirtelen fellépő erőhatásokat. Ennek köszönhetően, ha el is törnek, közben megvédik a képernyőt, így egy egyszerű cserével újra vadiúj pompájában ragyoghat az iPhone-unk.

Hasonlóan jó szolgálatot tesznek az iPhone 14 Plus üvegfóliák akkor is, ha a telefont a mindennapi használat során jelentkező karcolásoktól kell megóvni. Edzett felületük miatt az okostelefon még akkor is újszerű marad, ha rendszeresen zsebre vágjuk vagy bedobjuk a táskába.

 

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Plus üvegfóliák összes alkategóriája

Általános

Kerekítés

Anyaghasználat

Típus

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 35 termék mutatása 98 db-ból
Következő oldal
1 - 35 termék mutatása 98 db-ból

Kiemelt ajánlataink