A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

iPhone 14 Plus tokok

Apple iPhone 14 Plus mobiltelefon tokok, gyors szállítással, akár másnapra, saját raktárkészletről!
Szűrés

Kategória

iPhone 14 Plus tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 25 termék mutatása 476 db-ból
Következő oldal
Következő oldal
1 - 25 termék mutatása 476 db-ból

Mit kell tudni az iPhone 14 Plus tok termékek rendelésekor?

Az iPhone 14 Plus okostelefon azért került bele az Apple kínálatába, hogy azok is egy nagyobb méretű telefont vehessenek kézbe, akiknek nincs szükségük a termékcsalád drágább modelljeinek jobb kijelzőjére vagy kamera szettjére.

Ennek köszönhetően egy igen szép vonalú, modern megjelenésű és jó okostelefon született, mely azonban továbbra is rendkívül sérülékeny a fizikai behatásokra. A nagy értékű telefon kijelzője vagy teste könnyen eltörhet, ha leejtjük vagy véletlenül valamilyen kemény tárgynak ütjük.

Sokat spórolhatunk egy esetleges javításon, ha az iPhone 14 Plus tok termékek közül válogatunk. Ezek a tokok ugyanis kifejezetten arra készültek, hogy a 14 Plus telefonokat védjék, és a lehető legtöbbet megtegyenek a készülék károsodása ellen.

A SmartDiszkont kínálatában sokféle iPhone tok található meg, és ez alól nem képez kivételt az iPhone 14 Plus típus sem. Ha erre az okostelefonra esett a választásunk, akkor a megvásárolt tok raktárról, akár már másnap is nálunk lehet.

Milyen iPhone 14 Plus tokok érhetők el?

Az iPhone 14 Plus tokok között többféle változat található, igazodva mindenféle élethelyzetre és felhasználási módra. A szilikon tokok divatosak, könnyen használhatók, és már adnak egy extra védelmet az okostelefonnak.

Az ütésálló iPhone 14 Plus tokok speciális kialakítást kaptak azért, hogy még jobban el tudják viselni a hatalmas erőbehatásokat. Ez történik például akkor, amikor az iPhone a sarkára esik, hiszen ilyenkor kis területen koncentrálódik az ütés ereje.

A SmartDiszkontnál fliptokok is megvásárolhatók, ezeknél a termékeknél egy behajtható rész védi a kijelzőt, így csak be kell csuknunk, amikor nincs szükség az iPhone-unkra.

Hogy melyik iPhone 14 Plus tok a megfelelő a számunkra, a sokféle dologtól függ. Figyelembe kell vennünk a felhasználási módot, a szokásainkat és mindenek előtt, a stílusunkat. Egy minőségi iPhone tokot mindig úgy érdemes beszereznünk, hogy az hűen tükrözze a személyiségünket, így nem csak a telefont fogja védeni, de a mindennapjainkat is feldobja majd.