A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

iPhone 14 Nillkin tokok

Mit kell tudni az iPhone 14 tok termékekről?

Az iPhone 14 az Apple közepes méretű telefonja, melynél megmaradt a jól ismert notch a kijelző tetején, hogy magába foglalja a különféle érzékelőket és az előlapi kamerát. Természetesen ez az okostelefon is sérülékeny, amely nem tolerálja az olyan erős behatásokat, mint például a leejtés vagy a kemény tárgyakkal történő ütközés.

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle iPhone tok lelhető fel, köztük az iPhone 14 széria modelljeihez is. Ezek saját raktárkészletről kerülnek kiszolgálásra, így akár már másnap megérkezhetnek a kiszállítási címre. A termékpaletta folyamatosan bővül, ahogy egyre több iPhone 14 tok kerül fel a kínálatba, úgy lesz egyre nehezebb a választás. Érdemes alaposabban megismerni, melyik, mit tud, így könnyebben találhatjuk meg a számunkra megfelelő változatot.

Mindegyik iPhone 14 tok extra védelmet ad az okostelefonnak, védve a behatásoktól, sérülésektől, így csökkenti annak az esélyét, hogy a készülék tönkre menjen. Az ütésálló iPhone 14 tokok kialakításuk miatt még erősebbek és képesek felvenni a telefont érő behatások nagy részét. A használatukkal még kisebb lesz arra az esély, hogy az okostelefon kijelzője betörjön vagy a készülék háza elrepedjen.

A SmartDiszkont iPhone 14 fliptokokat is árusít, ezeknek van egy behajtható részük, melyet be lehet csukni, hogy védje a kijelzőt. A szilikon tokok pedig a legegyszerűbb termékek közé tartoznak, miközben divatosak, és meglepően jól védik a drága telefont.

Hogyan választható ki az legjobb iPhone 14 tok?

Az legjobb iPhone 14 tok mindenki számára az a termék, mely a legjobban illik a napi rutinjához, a felhasználási módjához. Az is elsődleges szempont, hogy a tok mutassa a felhasználója stílusát, emiatt a lehető legváltozatosabb színek, minták és anyagok állnak rendelkezésre, amikor választani kell.

Mivel az iPhone 14 tokok ára kedvező, ezért az is előfordulhat, hogy több tokot váltogatunk a telefon használatakor, egyet félre téve a fontosabb alkalmakra, vagy amikor kimozdulunk a barátokkal valahová. Mivel a kínálat valóban nagy, ezért senkinek sem okozhat problémát kiválasztani a hozzá igazán passzoló mobiltelefon tokot.

Szűrés

Kategória

iPhone 14 Nillkin tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 16 termék mutatása 16 db-ból
1 - 16 termék mutatása 16 db-ból

Kiemelt ajánlataink