Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Ajánlott kiegészítők

Hajszárító Coshare SuperFlow1 (fehér)

Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés 0 (0 értékelés)
EAN / Vonalkód: 6972391289781
SKU: HD10E White
Márka: Coshare
Elérhető Rendelhető
32 300 Ft
Kedvencekhez adás Kedvencekhez
Házhoz szállítás
Házhoz szállítás
Várhatóan 2-5 munkanap.
Ingyenes szállítás 9 990 Ft-tól! Szállítási díjak
Készletinformáció
Üzlet címe Nyíregyháza Mályva utca 1-3.
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
Üzlet címe Debrecen Doberdó u. 1/B
Rendelhető Átvételre rendelhető
Kiszállítás: 2-5 munkanap
14 napig visszaküldheted
14 napig visszaküldheted
Biztonságos kártyás fizetés
Biztonságos kártyás fizetés
300.000+ teljesített rendelés
300.000+ teljesített rendelés
Ajánlott kiegészítők
Termékleírás:
Coshare HD10E hajszárító (fehér) A Coshare HD10E hajszárító nélkülözhetetlen eszköz a napi hajápolásban. A 110 000 RPM motor sebessége és a 1600 wattos teljesítmény lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megszárítsd a hajadat. Három fúvási sebességbeállítással és négy hőmérséklet-beállítással rendelkezik. Az ionizációs technológia használatának köszönhetően a hajad sima és kellemes tapintású lesz. Emellett lenyűgözően halk, könnyű és kompakt kialakítású. Tartalmaz egy innovatív éteri fúvókát is, amely fényessé és illatossá teszi a hajadat.

Gyors szárítás Mostantól sokkal kevesebb időbe telik, hogy felkészülj az indulásra! A kefe nélküli motor a hatékony szárításért felelős, amely percenként akár 110 000 fordulaton működik, biztosítva az erős és egyenletes légáramlást. Ennek eredményeként kevesebb mint 3 perc alatt megszárítja a hosszú hajat, míg a rövid haj mindössze 2 perc alatt megszárad. Nézd meg, hogyan változtathatja meg a Coshare hajszárító a napi hajápolási rutinodat.

A hajad ápolása A Coshare hajszárítóval a hajformázás élvezetesebb lesz, mint valaha! A készülék ionizációs technológiát használ, amely akár 500 millió negatív iont generál. Ez a megoldás segít csökkenteni a göndörödést és a statikusságot, így a hajad sima, puha és kezelhető lesz. Emellett nem kell aggódnod a fejbőr égése miatt sem - egy fejlett szenzor másodpercenként akár 100-szor is ellenőrzi a levegő hőmérsékletét, hogy megakadályozza a haj károsodását.

Válassz a rendelkezésre álló beállítások közül A Coshare minden felhasználó igényeire gondolt. A HD10E hajszárítóval négy hőmérséklet-beállítás és három sebesség-beállítás közül választhatsz. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen igazítsd a teljesítményét a saját preferenciáidhoz és igényeidhez. Rendelkezésedre áll hideg, meleg és forró levegő, valamint légkeringetési mód. Csak meg kell nyomnod a dedikált gombot - a megfelelő színű fényjelző tájékoztat a kiválasztott módról.

A felhasználó igényeire tervezve A hajszárító lenyűgözően könnyű és kompakt kialakítású. Súlya mindössze 390 g, így kényelmesen formázhatod a hajadat anélkül, hogy fáradtnak vagy kényelmetlenül éreznéd magad. Emellett könnyen elfér a bőröndödben, így nyaralásra is magaddal viheted! A 2 méteres kábel még nagyobb mozgásszabadságot biztosít. Továbbá, zajszintje nem haladja meg az 57 dB-t, így bármikor használhatod, függetlenül attól, hogy napközben vagy éjszaka van.

A csomag tartalma - hajszárító - éteri fúvóka - használati utasítás

Gyártó Coshare Modell HD10E Szín Fehér Névleges teljesítmény 1600 W Motor sebessége 110 000 RPM Légsebesség 70 m/s Negatív ionok 500 millió Fúvási sebességek száma 3 Hőmérsékleti tartományok száma 4 Zajszint 57 dB Súly 390 g Méretek 249 x 85 x 69 mm Kábel hossza 2 m Névleges feszültség 230V Névleges frekvencia 50 Hz
0
Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés Értékelés
0 értékelés alapján
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Hogyan értékelhetsz?
Az értékeléshez regisztráció szükséges. Ha megvásároltad a terméket, egy kattintással értékelheted azt.

Értékeld te is

12345

0/0 vélemény mutatása
Még nem érkezett értékelés a termékre.
Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked