Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!
  1. Kezdőlap
  2. Otthon, kert
  3. Okos otthon
  4. Gosund SW3 intelligens WiFi kapcsoló

Gosund SW3 intelligens WiFi kapcsoló
EAN: 6972391280177

Hozzáadás a kedvencekhez
Értékelés 0 az 5 csillagból 0 vélemény alapján
(0 vélemény alapján)
Eszközeinek távirányítójaA Gosund SW3 egy WiFi kapcsoló, amely az áramforrás és a kényelmesen vezérelni kívánt eszköz között van elhelyezve. Ennek a megoldásnak köszönhetően bármilyen berendezést futtathat otthonában a Gosund Smartphone alkalmazás vagy a Tuya Smart segítségével. Az egyszerű használat, a hatalmas lehetőségek és a készülék kompaktság Tovább olvasom
Webshop raktáron:

Több mint 10 darab


Szállítás:

1-2 munkanap

Nyíregyháza Kossuth tér:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

Debrecen Doberdó u. 1/B:

Átkérhető 1-2 munkanapon belül

15 000Ft-tól ingyenes

3 690 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát Összehasonlítás

Leírás

Eszközeinek távirányítója
A Gosund SW3 egy WiFi kapcsoló, amely az áramforrás és a kényelmesen vezérelni kívánt eszköz között van elhelyezve. Ennek a megoldásnak köszönhetően bármilyen berendezést futtathat otthonában a Gosund Smartphone alkalmazás vagy a Tuya Smart segítségével. Az egyszerű használat, a hatalmas lehetőségek és a készülék kompaktsága teszi otthona pótolhatatlan kiegészítőjévé.

Könnyen kezelhető
Az alkalmazás lehetővé teszi a Gosund kapcsoló távvezérlését bárhonnan. Megtalálható a Google Playen vagy az App Store-ban. Ne féljen a konfigurációs problémáktól – a szoftver konkrét tippeket ad a kiválasztott hardverhez való csatlakozáshoz. Az alkalmazás segítségével egy adott készülék adott időpontban történő elindítását is meg lehet tervezni. Megoszthatja más családtagokkal is, hogy ők is élvezhessék az egyszerű és kényelmes vezérlést.

Hangvezérlés
A Gosund SW3 relé olyan hangvezérlő rendszerekkel is működhet, mint a Google Assistant vagy az Amazon Alexa. Ez még több lehetőséget kínál eszközei távvezérlésére. Csak egy egyszerű parancsra van szüksége, hogy működésüket az Ön igényeihez igazítsa – fel sem kell kelnie a székről vagy a kanapéról!

Számos létesítmény
A kapcsoló megtervezésekor mindent átgondoltunk, hogy maximális kényelmet biztosítsunk. A routertől akár 45 m-es hatótávolság garantálja az Ön számára fontos megbízható működést. A készülék működési állapotát jelző speciális LED tájékoztatja a szükséges információkat. A kompakt méret és az egyszerű forma lehetővé teszi, hogy a kapcsoló nem foglal túl sok helyet otthonában – bárhová telepítheti!

Kiváló szervezés
A Tuya Smart alkalmazás lehetővé teszi, hogy eszközeit akár 30 kategóriába sorolja. Felügyelet, légkondicionálás, áramellátás – tetszés szerint rendezze felszerelését. Állítsa be a kapcsoló igényeinek megfelelően, és élvezze a tökéletes szervezést!

Alkalmazások széles választéka
A Gosund SW3 kapcsoló otthon és az irodában egyaránt használható. Lehetővé teszi bármilyen 100-240 V tápfeszültségű és akár 10 A áramerősségű készülék vezérlését, így körülbelül 11 000 eszköz integrálását teszi lehetővé.

Leírás:
Gyártó Gosund
SW3 modell
Anyaga PC V0
Maximális áramerősség 10 A
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google home
Méretek 9 x 4,5 x 3 cm
Alkalmazás TuyaSmart, Gosund
Jellemzők Időzítő / Menetrendek

Vélemények (0)

0
0
0
0
0
0

Értékeld te is

12345