A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Xiaomi Black Shark 3.

Xiaomi Black Shark 3.

Az igazán fanatikus gamerek mindig és mindenhol szeretnek játszani. Annak ellenére, hogy mind a mai napig nagy keletje van a gamer PC-knek vagy éppen a gamer laptopoknak, az okostelefonok piacán is sok-sok éve megjelent a kereslet a játékosok igényeinek kielégítésére. A Xiaomi márka idén a harmadik szériáját dobta piacra a Black Shark telefonnak, ami kifejezetten a játékőrültek igényeinek megfelelően készült.

Habár a mobilalkalmazások fejlesztői nem fukarkodnak direkt az okoskészülékekre fejlesztett újabb és újabb játékok kiadásával, azért a PC-re vagy konzolra kalibrált játékélményt még mindig nehéz összeegyeztetni az okostelefonokra készített játékokkal. A Fortnite, Call of Duty és társai mind-mind olyan speciális paramétereket igényelnek a mobilkészülékektől, amelyekre célirányosan kell erőgépet gyártani, a Xiaomi Black Shark 3. pedig pontosan ilyen.

 

Paraméterek:

A készülék dimenziói 168,77 x 77,3 x 10,4 mm, tehát egy igazán méretes telefonról van szó, amihez egy a mobilkészülékek piacán tekintélyesnek számító 222 grammos súly társul. Az AMOLED kijelző 90Hz-es képfrissítési sebességre képes, ami talán nem a leggyorsabb az idei felhozatalban, azonban a játékok átlagos 60 FPS-es képsebességéhez tökéletesen elegendő. A készülék kijelzője üveg, míg a hátlap és a keret alumínium, ami szintén az erőt jelképezi a műanyag borítású világban.

A Xiaomi Black Shark 3. Android 10-es oprendszerrel fut, hardveresen pedig igazi gamer készülékhez méltón felszerelték: a CPU egy nyolcmagos Qualcomm (1x2,84 Ghz Kryo 585, 3x2,42 Ghz Kryo 585, 4x1,80 Ghz Kryo 585) processzor, a GPU pedig egy Qualcomm Adreno 650-es.

Az alapmodell 8GB RAM-mal indul, az erősebb készülék pedig 12GB RAM kapacitással rendelkezik. A belső tárhely 128GB ram az alapkészülékben, a magasabb kategóriában pedig 256GB.

Habár a gamer készülékekben kisebb hangsúlyt fektetnek a fotókapacitásra, a Black Shark 3-om kamera szinten is a középmezőny tetején van, hiszen a készülék hátoldalán lévő kamerák 65MP, 13MP, 5MP képfelbontási kapacitással rendelkeznek, míg az előlapon lévő szelfikamera 20 MP-es.

Az energiaellátásról egy nagy kapacitású, 4720 mAh beépített akkumulátor gondoskodik. Az akksi gyorstöltéssel és mágneses töltési móddal egyaránt tölthető.

 

Kiegészítők:

A készülék nagy teljesítményére való tekintettel külön csatlakoztatható hűtőventillátor is rendelhető, valamint fejhallgató és kontroller is elérhető hozzá a kereskedőknél. A külön hűtésre azért is érdemes gondolni, mert a készülékbe beépített Shark Space mód direkt a játékokhoz lett kialakítva, vagyis maximumra húzza a készülék teljesítményét, ami az eszköz felmelegedéséhez vezethet. Habár bőven vannak pozitív felhasználói visszajelzések a Black Shark melegedését illetően, mégis a készülék hűtésére költeni sosem pazarlás.

 

Árak:

A Xiaomi Black Shark 3. három eltérő teljesítményű modellje rendelhető meg a neten:

1.     128 GB tárhely és 8 GB RAM memória.

2.     128 GB tárhely és 12 GB RAM memória.

3.     256 GB tárhely és 12 GB RAM memória.

Az alapmodell ára 650 USD áron indul, a magasabb kategóriákra azonban rá kell számolni 100-100 dollárt. Mivel a különböző kereskedők eltérő árakon reklámozzák a készüléket, aki gamer telefon vásárlására szánja el magát, érdemes alaposan körüljárni a piaci kínálatot, mert akár 50-60 dollár eltérés is lehet egy-egy kereskedő kínálata között.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink