Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Vigyázz, kész...a Moto Razr újítása szeptember 9-én robban be a piacokra

Szeptember 9-én, megannyi újdonsággal érkezik a Moto Razr2 mobiltelefon.

A Motorola által megálmodott Razr 2019 újjászültésére már sokan várnak. Ha lehet hinni a pletykáknak, méltán fog versengeni a vásárlók kegyeiért. A tavalyi modell várakozásokon felüli sikerére alapozva legalábbis van erre némi esély.

A közbeszéd szerint eddig csak Razr 5G-nek, vagy Razr 2020-nak hívott készülékről eddig még csak néhány új kép szivárgott ki.

 

No de mit várhatunk tőle?

Az 5G támogatás-5G modemmel szerelt lapkakészlet- szinte szavatolt, a következő generációs hálózatokat a  Snapdragon 765 SoC lapkakészlet táplálja majd.

A telefonhoz jár 8 GB RAM, 256 GB tárhely (a microSD révén bővíthető) , és egy 2845 mAh-os akkumulátor. Lesz egy nano-SIM-kártyahelye is, ellentétben a Razr 2019-rel, amely csak az eSIM-mel rendelkezik. A telefon Android 10-et futtat majd, egy, az elődjénél nagyobb, hajlítható képernyőn.

Miért olyan különleges a hajlítható üvegből készült kijelző? Azért, mert meghazudtolja a fizika törvényeit. Ráadásul nem csak mutatós, hanem praktikus is, mert így összecsukva bele tudjuk tenni a tenyerünkbe, illetve a zsebünkbe. Taps a cég mérnökeinek!

Jelenleg egyébként is a hajlítható mobilok korát éljük, a digitális technológia pedig rohamosan fejlődik.

A Motorola arra törekszik, hogy ezúttal jobban maximalizálja a képernyőn rendelkezésre álló területet. Kijelzője összecsukható rugalmas OLED kijelző. A Razr2  6,7 "-es fő kijelzővel dicsekedhet, amely 0,5" -nél nagyobb, mint a jelenlegi Razr készülék esetében. Természetesen a széles szögtartományban való kihajtás, és a stabil behajtás is meg van oldva.

Ami az Android 10-et illeti: reméljük, hogy a legújabb operációs rendszer, nevezetesen az Android 11 letöltéséhez nem kell várnia sokat.

A kamerarendszer sokat fejlődött, a hátsó kamera Samsung 48 MP-es ISOCELL Bright GM1, míg a a hajlítható panel tetején trónoló szelfiegység 20 MP.

Reménykedhetünk még egy 18 wattos gyorstöltésben is, és egy alacsonyabb árban, de még így is nagyon drága eszközről van szó.

Egy másik változás a Mercury Silver szín lesz, ami ugyan hasonlít az ezüsthöz, mégis kicsit más.

Te is várod már ezt a hajlítható, látványos különlegességet?

 

Addig is nézz körül webáruházunkban, és öltöztesd fel a mobiltelefonod!

További cikkek
Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Az FM transmitter nagyszerű módja annak, hogy korszerűbbé tedd az autód hangzásrendszerét, ráadásul olcsón. De ezeket a készülékeket sem gyártják egyformán és a technológia még közel sem tökéletes, ezért jól fognak jönni a következő tippek, melyekkel a legtöbbet hozhatod ki az FM átalakítóból!
Elolvasom
Ezt tudja az LG Wing

Ezt tudja az LG Wing

Nemrégiben kijött az LG legújabb telefonja, az LG Wing, aminek szokatlan kialakítása sok ember figyelmét felkeltetette. Ám ez is csak egy olyan darab, aminek kinézete ugyan megragadja a szemünket, de a hétköznapok megpróbáltatásai közben elbukik? Összeállításunkból kiderül.
Elolvasom