A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Vigyázz, kész...a Moto Razr újítása szeptember 9-én robban be a piacokra

Vigyázz, kész...a Moto Razr újítása szeptember 9-én robban be a piacokra

A Motorola által megálmodott Razr 2019 újjászültésére már sokan várnak. Ha lehet hinni a pletykáknak, méltán fog versengeni a vásárlók kegyeiért. A tavalyi modell várakozásokon felüli sikerére alapozva legalábbis van erre némi esély.

A közbeszéd szerint eddig csak Razr 5G-nek, vagy Razr 2020-nak hívott készülékről eddig még csak néhány új kép szivárgott ki.

 

No de mit várhatunk tőle?

Az 5G támogatás-5G modemmel szerelt lapkakészlet- szinte szavatolt, a következő generációs hálózatokat a  Snapdragon 765 SoC lapkakészlet táplálja majd.

A telefonhoz jár 8 GB RAM, 256 GB tárhely (a microSD révén bővíthető) , és egy 2845 mAh-os akkumulátor. Lesz egy nano-SIM-kártyahelye is, ellentétben a Razr 2019-rel, amely csak az eSIM-mel rendelkezik. A telefon Android 10-et futtat majd, egy, az elődjénél nagyobb, hajlítható képernyőn.

Miért olyan különleges a hajlítható üvegből készült kijelző? Azért, mert meghazudtolja a fizika törvényeit. Ráadásul nem csak mutatós, hanem praktikus is, mert így összecsukva bele tudjuk tenni a tenyerünkbe, illetve a zsebünkbe. Taps a cég mérnökeinek!

Jelenleg egyébként is a hajlítható mobilok korát éljük, a digitális technológia pedig rohamosan fejlődik.

A Motorola arra törekszik, hogy ezúttal jobban maximalizálja a képernyőn rendelkezésre álló területet. Kijelzője összecsukható rugalmas OLED kijelző. A Razr2  6,7 "-es fő kijelzővel dicsekedhet, amely 0,5" -nél nagyobb, mint a jelenlegi Razr készülék esetében. Természetesen a széles szögtartományban való kihajtás, és a stabil behajtás is meg van oldva.

Ami az Android 10-et illeti: reméljük, hogy a legújabb operációs rendszer, nevezetesen az Android 11 letöltéséhez nem kell várnia sokat.

A kamerarendszer sokat fejlődött, a hátsó kamera Samsung 48 MP-es ISOCELL Bright GM1, míg a a hajlítható panel tetején trónoló szelfiegység 20 MP.

Reménykedhetünk még egy 18 wattos gyorstöltésben is, és egy alacsonyabb árban, de még így is nagyon drága eszközről van szó.

Egy másik változás a Mercury Silver szín lesz, ami ugyan hasonlít az ezüsthöz, mégis kicsit más.

Te is várod már ezt a hajlítható, látványos különlegességet?

 

Addig is nézz körül webáruházunkban, és öltöztesd fel a mobiltelefonod!

Kiemelt ajánlataink