Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Verizon a Zoom nyomában

Miközben a vírus miatt számtalan körülmény módosul, amihez alkalmazkodnunk kell, a szolgáltatók sem tétlenkednek, és megteszik a megfelelő lépéseket a saját érdekeikben.

Egyességre jutott a BlueJeans és a Verizon. A videokonferenciák szolgáltatására szakosodott BlueJeans-t a The Wall Street Journal jelentése szerint 500 millió dollárért vásárolta meg a Verizon, melyből előbbinek 15.000 felhasználója van, szerte az üzleti világban.

Tetszetős perspektíva

Ennek a húzásnak az előzménye a Zoom népszerűségének a felfutása volt, mivel a vírus idejére rengeteg ember kényszerült arra, hogy otthonról dolgozzon. De ez a szemmellátható népszerűség hamar instabillá vált, amikor a Zoomról kiderült, hogy mennyi biztonsági kockázatot tartalmazott.

Döcögőssé vált bizalom

Noha az iOS -es felhasználók adatait a Facebook-nak továbbító kódsorok el lettek távolítva, és a személyes adatok kezelésére vonatkozó részek is újra lettek írva, a Zoomnak elég mélyről kell újra felépítenie a bizalmat a felhasználóiban.

Ugyanaz a verseny, de más pályán

Ez talán nagy lehetőség a Verizon számára, hogy a BlueJeans birtokában, elindulhasson a videókonferencia szolgáltatások versenyében. Bár a BlueJeans a Zoom-hoz és a Microsoft gyermekéhez, a Skype-hoz hasonlóan, sajnos nem ingyenes, a platform inkább az üzleti világban kínálja szolgáltatását.

Igyekszik biztonságos és tökéletes kapcsolatot teremteni a felek között a valós idejű kommunikációhoz olyan területeken, mint az orvoslás, az egyes terepmunkák és a távoktatás. Az egy éven keresztül tartó folyamatos egyeztetések végére érve a Verizon most már gond nélkül magába olvaszthatja a BlueJeans-t, hogy méltó versenytárs lehessen a Zoom és más videókommunikációs program számára.

 

Semmi sincs ingyen

Talán a kulcs ebben az egészben az ingyenes szolgáltatással kapcsolatos fenntartása azoknak a cégeknek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy bizonytalan és kétes biztonságot nyújtó platformokon keresztül dolgozzanak munkatársaikkal.

A COVID-19, mint befolyásoló tényező

A koronavírus miatt folyamatos változások vannak az üzleti életben, és annak ellenére, hogy szemlátomást az emberek arra lettek felszólítva a saját országaik kormánya által, hogy az otthonaikat korlátozott mennyiségben hagyják el, a gazdasági verseny nem csillapodott, csak más helyeken éleződött ki jobban.

A home office nem új dolog

A vírus alatt a távmunka több cégnél bizonyult kifizetődőnek, és jónéhányuknál merült fel, hogy állandó jelleggel legyen alkalmazva a munkavállalóknál, mint ahogy azt eddig is tette számos vállalat, de csak korlátolt mennyiségben. Ez a lehetőség kínálkozó alkalom arra, hogy több olyan platform születhessen, vagy kerüljön más tulajdonosi kézbe, ami az ingyenes szolgáltatás helyett némi előfizetésért cserébe, sokkal biztosabb alapot nyújthasson a cégen belüli videós kommunikációhoz.

A vezetők maradnak, csak a tulajdonosok változnak

A BluesJeans 2009-ben lett alapítva, és 2019-ben vált igazán jövedelmezővé. A Zoom-hoz hasonlóan az elmúlt egy hónapban megnőtt a felhasználók száma. A Verizonnal való egyesülés során a BlueJeans alapítói és menedzsmentje is átkerült az új cég fennhatósága alá, ami az év második negyedében válik véglegessé.

Biztonság mindenek fölött

A BlueJeans magasminőségű szolgáltatása nemcsak a tiszta, nagyfelbontású képre és a jó minőségű hangra terjed ki, hanem a biztonságra is, ami kliens és szerver oldalról egyaránt biztosított. A különböző csomagok számos lehetőséggel kecsegtetnek, ami a résztvevők mennyiségének nagyságával, és a videokonferencia esetleges rögzítésének számával van összefüggésben.

A 30 napos ingyenes program letöltésével bárki eldöntheti, hogy kedvező-e számára a software. Az üzleti irányultsága miatt nagy figyelmet fordítanak a biztonságra, és ez biztos, hogy nagy előnyt jelent a többi videókonferenciát nyújtó programmal szemben.

További cikkek
Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Mikor egy igazán gyors autó volánja mögé ülsz, az első néhány kilométeren elkap az érzés, hogy ez már valami! Ugyanezt érzed, mikor a kedvenc alkalmazásaidat elkezded használni a Xiaomi MI 9-en, amiben az új Qualcomm Snapdragon 855 processzor kapott helyet. Egy abszolút szörnyeteg, ami állítólag 45%-kal nagyobb teljesítményre képes, mint az elődje, és a tapasztalatok szerint ez nem üres ígéret.
Elolvasom
Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Pro

Ha újabb példát keresnénk arra, hogy mi szemléltetné jobban egy kínai mobil gyártó cég fejlődésének sebességét, akkor csak elég lenne összehasonlítani az Oppo Find X2 Pro készüléket az elődjével, és szavak nélkül megkapnánk a választ.
Elolvasom
Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Az FM transmitter nagyszerű módja annak, hogy korszerűbbé tedd az autód hangzásrendszerét, ráadásul olcsón. De ezeket a készülékeket sem gyártják egyformán és a technológia még közel sem tökéletes, ezért jól fognak jönni a következő tippek, melyekkel a legtöbbet hozhatod ki az FM átalakítóból!
Elolvasom