Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Végre megtudtuk, mit tud és hogyan fog kinézni a Redmi 9

A héten fény derült a Xiaomi legújabb készülékének specifikációira és várható külsejére is.

A június eleje izgalmasan telt a Xiaomi telefonok rajongói számára. Rögtön a hét elején megtudhattuk, milyen specifikációkkal kerül piacra az új, négytagú Redmi 9 széria, majd nem sokkal később a telefonok várható külsejére is fény derült.

Az új Redmi megjelenésében a K30-ra fog hasonlítani, és várhatóan több színben is debütál majd.

Négy féle új Redmi érkezik hamarosan

A lelkes szivárogtatóknak köszönhetően már múlt hónapban tudhattuk azt, hogy a Xiaomi a korábban tervezett két új Redmi készülék helyett rögtön négy friss készülékkel is hamarosan előrukkol.  A Redmi 9, valamint a Redmi 9A-n kívül ugyanis 2 db Redmi 9C is érkezik majd. Ezek közül az egyik beépített NFC technológiával, a másik pedig NFC nélkül kerül majd a boltok polcaira.

Az NFC olyan technológia, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos adatátvitelt két készülék között, 4 cm-es távolságon belül. A megoldás hasonló a Bluetooth-hoz, azonban nem igényel azonosítást. A kapcsolat ezért automatikus és rendkívül gyors, mindezek mellett pedig biztonságos is.

Ha a hírek igazak, az azt jelenti, hogy ez lehet az első Redmi széria, melyben megtalálhatóak lesznek az NFC technológiát alkalmazó készülékek.

A K30-hoz hasonló, mégis más

Az új Redmi megjelenését tekintve leginkább a K30 széria készülékeire hasonlít. A dizájn azonban kissé más, hiszen a hátlapon a három, kör formájú kamera és az ujjlenyomat-olvasó egymás alatt, vertikális elrendezésben kaptak helyet.

Itt a 13 megapixeles főkamera mellett egyébként valószínűsíthetően egy 8 megapixeles széles látószögű, egy 5 megapixeles makró, valamint egy 2 megapixeles mélység objektívvel számolhatunk majd. Ezek mellett, a jobb oldalon található egy negyedik lencse, mely alatt egy vaku is helyet kapott. 

A kiszivárgott képeken az új készülék két színben, zöldben és lilában is látható, azonban nagy valószínűséggel ezek még nem a végleges megjelenést tükrözik, és a telefon ennél több színben is elérhető lesz, ha piacra kerül.

Erős készülékre számíthatunk

A jelenlegi információk szerint az elődjénél jóval erősebb okostelefonra számíthatunk, hiszen az új Redmi MediaTek Helio G80 chipet kap, ami bőven túlteljesíti a korábbi készülékekben található Snapdragon 439-et.

Nem csak a hardver lesz erősebb, de a kijelző mérete is nőni fog, a korábbi 6,22 hüvelykről 6,53 hüvelykre. Ezen felül egy 5,000 mAh-s akksira is számíthatunk, mely nagy valószínűséggel a 18 W-s gyorstöltést is támogatja majd.

Azt azonban, hogy a Redmi 9 széria mikor kerül a boltok polcaira, egyelőre nem tudni pontosan, azonban nagy valószínűséggel a hivatalos megjelenésre már nem kell sokat várnunk, és akár heteken belül megtörténhet.

További cikkek
Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Így hozd ki a legtöbbet az FM transmitter -ből

Az FM transmitter nagyszerű módja annak, hogy korszerűbbé tedd az autód hangzásrendszerét, ráadásul olcsón. De ezeket a készülékeket sem gyártják egyformán és a technológia még közel sem tökéletes, ezért jól fognak jönni a következő tippek, melyekkel a legtöbbet hozhatod ki az FM átalakítóból!
Elolvasom