A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Type-c, Usb-C HUB, adapterek, USB port elosztók debreceni üzletünkben

Type-c, Usb-C HUB, adapterek, USB port elosztók debreceni üzletünkben

Miért lehet szükség az adapterekre?

Az általunk használt eszközök nem mindig rendelkeznek annyi porttal, amennyire éppen szükség lenne, erre pedig az sem jelentene feltétlen megoldást, ha egy új gépet vennénk, ezt a problémát viszont kiválóan tudja orvosolni egy jó adapter. Ha bővíteni szeretnénk a munkaterületünket, akkor érdemes szétnézni ebben a kategóriában, hiszen jó néhány kivitel létezik, Debrecenben pedig sokféléből lehet válogatni a SmartDiszkont üzletében.

Bővíts okosan!

Mielőtt választanánk, a legjobb az, ha tudjuk, körülbelül mennyivel több eszközt akarunk még csatlakoztatni, illetőleg milyen típusú vezetékeken keresztül. Ez egy elég sarkalatos pont, hiszen a legegyszerűbb változatoktól, a nagyobb méretű már-már multifunkciós kivitelekig bármi elérhető, elvégre a gyártók is igyekeztek a lehető legjobban lefedni a piacot. Amennyiben egyszerre több készülékkel is dolgunk akadna, akkor jobb olyan dokkolót választani és kicsivel többet rákölteni, amely gyakorlatilag bármilyen helyzetre megoldásként szolgálhat, így az általunk végzett munka gördülékenyen folyhat tovább.

Praktikum magas fokon

Az említett adapterek gyakorlatilag elosztóként működnek, kibővítve ezzel munkaeszközünk funkcióit, miközben alapvetően a legnagyobb méretű termékeket is gyorsan és könnyedén csatlakoztathatjuk hozzá. Ehhez egyetlen vezeték elég, minden más pedig már az állomásba megy bele, melyből egyik sem foglal túl sok helyet, így hordozhatóság sem jelent majd akadályt. Debreceni boltunkban jelentős igény mutatkozik ezekre, mi pedig szinte minden igényt kielégítő választékkal rendelkezünk.

Címünk:
Debrecen, Doberdó u. 1/B.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 10:00-14:00

Telefon: +36 30 252 11 22
Google oldalunk: SmartDiszkont Debrecen

Facebook oldalunk: facebook.com/SmartdiszkontDebrecen

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink