A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Samsung gyári töltők nyíregyházi üzletünkben

Samsung gyári töltők nyíregyházi üzletünkben

Címünk:
Nyíregyháza, Dózsa György utca 1/b. (Kossuth tér)

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 10:00-14:00

Telefon: +36 (42) 512 836
Google oldalunk: SmartDiszkont Nyíregyháza

Facebook oldalunk: Facebook.com/smartdiszkontnyiregyhaza

Tudtad, hogy az egyik leggyakoribb hiba az akkus készülékeknél a töltő meghibásodása? A tünetek jól ismertek: bedugod tölteni a kábelt, azonban nem történik semmi, vagy csak nagyon lassan, órák alatt tölt egy minimálisat. Sajnos sok ember a készülék hibájának tudja ezt be, és új telefont vagy tabletet vesz, a legtöbb esetben azonban a töltő a hibás, ami viszonylag könnyen pótolható, ha tudod, hogy mit és hol keress.

Gyári töltő vagy kompatibilis változat?

Töltőből sokfélét lehet kapni egy-egy típusú telefonhoz, tablethez, vagy éppen akár laptophoz. Laikusként nehéz lehet eldönteni, hogy milyen töltőre van szükséged, különösen azért, mert például a Samsung gyári töltők mellett kevésbé márkás, kompatibilis verziók is elérhetők. Ezeknek látványosan kedvezőbb az ára, azonban sokakban jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon ezek ugyanolyan jók-e, mint a gyári töltők.

Nos, főszabályként azt szoktuk mondani, hogy a kompatibilis töltők nagyon jó alternatívát jelentenek, amikor egy régebbi típushoz keresünk töltőt, és nem igazán lehet már hozzá való gyárit beszerezni. Ilyenkor nem is igazán van más választása az embernek, mint beérni egy olyan változattal, ami nem kimondottan az ő készülékéhez készült, nem a legjobb teljesítményű, de képes azt tölteni. Amennyiben azonban elérhető gyári verzió, azt érdemes választani, általában sokkal tartósabb, és jobb hatásfokkal dolgozik a készülék saját töltője – kivéve, ha más márkából találsz olyat, ami többet tud!

Hogyan tudok gyári töltőt vásárolni?

Samsung gyári töltő vásárlására a legegyszerűbb megoldás, ha a készüléked pontos típusával együtt írod be a keresőbe, hogy milyen töltőt keresel. Ezzel a módszerrel találhatsz többfélét is.

A EP-T4510XBE cikkszámú töltő például tökéletes választást jelent, nem csak Samsung mobiltelefonokhoz. Gyári töltő, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy egy lassú, kevésbé hatékony, kompatibilis verziót kapsz. Pontosan olyan hatásfokkal rendelkezik, mint amit a Samsung készülékek mellé csomagolnak, hiszen pontosan az a típus.

Milyen helyzetekben lehet még szükség Samsung gyári töltőre?

Természetesen nem csak akkor lehet szükséged egy új telefontöltőre, ha tönkrement a meglévő:

  • Ha például gyakran utazol, sokat vagy úton, akkor célszerű, ha van egy állandóan otthon tartott töltőt, és mellette egy, ami az utazótáskádban kap helyet. Ez azért is jó megoldás, mert nem kell amiatt aggódnod, hogy utazás közben elhagyod a töltődet, és nem lesz másik, valamint otthon se felejtheted, mindig lesz nálad egy kábel, amivel fel tudod tölteni a telefonodat. Lényegesen kényelmesebb, egyszerűbb és biztonságosabb is egy telefonhoz több töltőt tartani, így mindig lesz tartalékod, mindig tudsz mihez nyúlni.
  • Szintén gyakori probléma az is, hogy a töltőkábelek egyszerűen túl rövidek, nem tudod csatlakoztatni őket ahhoz a konnektorhoz, amelyikkel kényelmes lenne a használat. Éppen ezért, egy szempont lehet az új Samsung gyári töltő használatához az is, hogy esetleg hosszabb kábellel rendelkezik, mint amit adtak magához a készülékhez.
  • Az is lehet egy jó indok az új töltő vásárlására, hogy a meglévő nem tölt elég gyorsan. Ez nem feltétlenül hiba, könnyen lehet, hogy a töltő gyári tulajdonságai miatt nem tölt éppen a leggyorsabban. Szerencsére ez a probléma orvosolható azzal, hogy utólag vásárolsz hozzá Samsung gyári töltőt, ami nagyobb teljesítményű. A 25 wattos töltők mellett 45 wattos verziók is elérhetők, amik lényegesen gyorsabban töltik fel a készülékeket. Ilyen töltő például az EP-TA845EWE cikkszámú Samsung gyári töltő, aminek az az előnye is megvan, hogy nem csak Samsung készülékeket lehet vele tölteni: gyakorlatilag bármilyen típusú telefonhoz és egyéb készülékhez jó, amin USB-C kimenet van.

Gondoskodj időben a tartalékról!

Akkor is érdemes tehát minél hamarabb beszerezni egy tartalék telefontöltőt, ha egyelőre tökéletesen működik a meglévő. Mindig jó, ha van egy plusz töltőd. A Samsung gyári töltők Nyíregyházán is beszerezhetők, ráadásul nem csak Samsung készülékek tölthetők velük, és szupergyors töltést biztosítanak, valamint más remek tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezért érdemes ezeket választani, ha a minőség fontos szempont.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink