Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Samsung Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live - innovatív kialakítású vezeték nélküli fülhallgató minden földi jóval feltupírozva.

A Samsung teljesen átgondolta a fülhallgató fogalmát a Galaxy Buds Live segítségével. Nézzük, mennyire sikerült neki!

Külcsín és belbecs

A Galaxy Buds Live egy innovatív kialakítású vezeték nélküli fülhallgató ANC-vel feltupírozva. Az USB-A-USB-C töltő kábel, és a szilikon védő természetesen a csomag része, nem szükséges külön megvásárolni.

A töltőház nagyon kicsi, az AirPods 2 toknál is kisebb. Király, hogy a fülhallgatók mágnesesen kapcsolódnak a belsejéhez, így nem történhet velük baleset.

 Úgy tűnik, hogy a Galaxy Buds Live radikálisan új kialakítása az alkatrészek teljes vízszintes átrendezését tette szükségessé. Belső rész tartalma: 12 mm-es hangszóró, alsó hangcsatorna, infravörös érzékelő, ikercsapok (twin pins) a töltéshez. Külső részén egy, a hívások közben hangminőséget javító mikrofon található.

A Galaxy Buds Live három színben kapható – fehér, fekete és bronz színekben. Kifejezetten bab formájúak. Jóval kisebbek, mint a piaci versenytársak termékei, különösen az Apple AirPods második generációjához és a Pros-hoz képest.

Néhány további jellemző:

  • IPX2 vízállóság,
  • 20Hz-20000Hz frekvenciatartomány,
  • 92 dB/mW érzékenység,
  • 50 Ohm impedancia,
  • 12 mm-es hangszóró,
  • akkumulátor üzemidő: 29óra, 8 óra fej-/fülhallgató + 21 óra tok,
  • Bluetooth kapcsolat.

A Samsung Galaxy Buds Live alapvetően bármilyen Bluetooth-eszközzel csatlakoztatható - az Androiddal, -sal és a PC-kkel is jól működik. Sőt, Galaxy telefonokon is képes kifinomult élményt kínálni.

Belső infravörös érzékelői lehetővé teszik, hogy észleljék, ha a fülhallgatók a füledben vannak –, és szüneteltetik is a lejátszást, ha kihúzod őket. Ez a funkció minden Android telefonon működik, de iOS-on már nem.

A Galaxy Buds Live alkalmazás segítségével az alábbiakat tudod kezelni:

·      hat előre beállított hangszín közül választhatsz: Soft, Dynamic, Bass boost, Clear, Treble boost and Normal,

·      engedélyezheted és letilthatod az aktív zajcsökkentést,

·      telepítheted a szoftverfrissítéseket,

·      érintéssel irányíthatod a Galaxy Buds Live-t (szüneteltetheted vagy folytathatod a lejátszást, növelheted/csökkentheted a hangerőt, dupla érintéssel elindíthatod a következő zeneszámot, hárommal visszatérhetsz az előző dalhoz, elővarázsolhatod a Spotif-t, a Bixby-t).

 

Hangminőség

A Samsung Galaxy Buds Live hangzásában gyönyörűen szól a basszus. A hangerő és a basszus leginkább Dynamic vagy Normal beállításban a legszuperebb. A középmagas hangok is kifejezettek, amelyek a mély basszussal kombinálva erős és gazdag hangvilágot eredményeznek.

A Galaxy Buds Live hangereje kifejezetten jó, csakúgy, mint az Apple AirPods Pro esetében, de nem olyan hangos, mint az AirPods 2-nél.

Az aktív zajcsökkentéstől nem vagyunk elájulva, mert a Galaxy Buds Live hallójárathoz illeszkedő (earbuds) nyitott szerkezete nem engedi. A nyitott szerkezet nem izolál annyi környezeti zajt, hogy ez szilárd alapot biztosítson az aktív zajszűréshez. Ám a nyitott kialakításnak van jó oldala is: kevésbé érezhető általa a vákuum hatás, mivel nem dugható be olyan mélyre a fülcsatornában, és ezáltal kényelmesebb is.

Az ANC-nek sikerül ugyan némi környezeti zajt lebutítania, de nem olyan mértékben, hogy annyira feltűnő volna. Zenehallgatással-, főleg, ha felnyomjuk a hangerőt-, sikeresebben kiküszöböli a főbb zavaró tényezőket, de önmagában nem képes erre. Az Apple AirPods Pro sokkal jobban vizsgázott ebben a tekintetben.

 

Akkumulátor

A Galaxy Buds Live akkumulátor-időtartama kiváló: akár 5 óra 15 percet is lehet vele zenét hallgatni maximum hangerővel. Tovább szeretnéd élvezni a zenét? Adj hozzá harminc percet a Bixby Voice Wake-up letiltásával, és további két órát az ANC kikapcsolásával.

Teljes lemerülése után 25 perc leforgása alatt mintegy 50%-ot nyert vissza az életerejébe.

Jó hír, hogy a standard akkumulátorok cseréje elég egyszerű. Videó is készült róla, nézd csak!

 

Ár

A Samsung Galaxy Buds Live ára 189 € / 179 £. A Samsung Galaxy Buds + -hoz viszont hozzá lehet jutni 160 euróért, és annak ellenére, hogy nincs aktív zajszűrű funkciója, sokkal jobb hangzást biztosít...Tehát elgondolkodtató, hogy érdemes- e fizetni a Samsung Galaxy Buds Live-ért.

 

Remek választás a számodra, ha:

·       tetszik a nyitott szerkezete,

·       jóleső érzéssel tölt el, hogy van gyors töltési funkciója,

·       díjazod a vezeték nélküli töltést,

·       Android telefonod van,

·       szereted a jól hangzó basszust.

 

A legjobbat szeretnéd nyújtani a telefonod számára? Keresd fel webáruházunkat, ás válogass a mobiltelefon tokok, és egyéb kiegészítők között!

További cikkek
A Google új mikrofonjáról, a Nest Home-ról

A Google új mikrofonjáról, a Nest Home-ról

Hamarosan forgalomba kerül a Google Asszitens új okoshangfala, aminek egyelőre 2020 végére várható a megjelenése. A techfórumokon kiszivárgott információk alapján azt beszélik róla, hogy a hangzásvilágban fog újat nyújtani és év legjobb okoshangfala címért szállhat majd versenybe.
Elolvasom
Ezt tudja az LG Wing

Ezt tudja az LG Wing

Nemrégiben kijött az LG legújabb telefonja, az LG Wing, aminek szokatlan kialakítása sok ember figyelmét felkeltetette. Ám ez is csak egy olyan darab, aminek kinézete ugyan megragadja a szemünket, de a hétköznapok megpróbáltatásai közben elbukik? Összeállításunkból kiderül.
Elolvasom