A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live

A Samsung teljesen átgondolta a fülhallgató fogalmát a Galaxy Buds Live segítségével. Nézzük, mennyire sikerült neki!

Külcsín és belbecs

A Galaxy Buds Live egy innovatív kialakítású vezeték nélküli fülhallgató ANC-vel feltupírozva. Az USB-A-USB-C töltő kábel, és a szilikon védő természetesen a csomag része, nem szükséges külön megvásárolni.

A töltőház nagyon kicsi, az AirPods 2 toknál is kisebb. Király, hogy a fülhallgatók mágnesesen kapcsolódnak a belsejéhez, így nem történhet velük baleset.

 Úgy tűnik, hogy a Galaxy Buds Live radikálisan új kialakítása az alkatrészek teljes vízszintes átrendezését tette szükségessé. Belső rész tartalma: 12 mm-es hangszóró, alsó hangcsatorna, infravörös érzékelő, ikercsapok (twin pins) a töltéshez. Külső részén egy, a hívások közben hangminőséget javító mikrofon található.

A Galaxy Buds Live három színben kapható – fehér, fekete és bronz színekben. Kifejezetten bab formájúak. Jóval kisebbek, mint a piaci versenytársak termékei, különösen az Apple AirPods második generációjához és a Pros-hoz képest.

Néhány további jellemző:

  • IPX2 vízállóság,
  • 20Hz-20000Hz frekvenciatartomány,
  • 92 dB/mW érzékenység,
  • 50 Ohm impedancia,
  • 12 mm-es hangszóró,
  • akkumulátor üzemidő: 29óra, 8 óra fej-/fülhallgató + 21 óra tok,
  • Bluetooth kapcsolat.

A Samsung Galaxy Buds Live alapvetően bármilyen Bluetooth-eszközzel csatlakoztatható - az Androiddal, -sal és a PC-kkel is jól működik. Sőt, Galaxy telefonokon is képes kifinomult élményt kínálni.

Belső infravörös érzékelői lehetővé teszik, hogy észleljék, ha a fülhallgatók a füledben vannak –, és szüneteltetik is a lejátszást, ha kihúzod őket. Ez a funkció minden Android telefonon működik, de iOS-on már nem.

A Galaxy Buds Live alkalmazás segítségével az alábbiakat tudod kezelni:

·      hat előre beállított hangszín közül választhatsz: Soft, Dynamic, Bass boost, Clear, Treble boost and Normal,

·      engedélyezheted és letilthatod az aktív zajcsökkentést,

·      telepítheted a szoftverfrissítéseket,

·      érintéssel irányíthatod a Galaxy Buds Live-t (szüneteltetheted vagy folytathatod a lejátszást, növelheted/csökkentheted a hangerőt, dupla érintéssel elindíthatod a következő zeneszámot, hárommal visszatérhetsz az előző dalhoz, elővarázsolhatod a Spotif-t, a Bixby-t).

 

Hangminőség

A Samsung Galaxy Buds Live hangzásában gyönyörűen szól a basszus. A hangerő és a basszus leginkább Dynamic vagy Normal beállításban a legszuperebb. A középmagas hangok is kifejezettek, amelyek a mély basszussal kombinálva erős és gazdag hangvilágot eredményeznek.

A Galaxy Buds Live hangereje kifejezetten jó, csakúgy, mint az Apple AirPods Pro esetében, de nem olyan hangos, mint az AirPods 2-nél.

Az aktív zajcsökkentéstől nem vagyunk elájulva, mert a Galaxy Buds Live hallójárathoz illeszkedő (earbuds) nyitott szerkezete nem engedi. A nyitott szerkezet nem izolál annyi környezeti zajt, hogy ez szilárd alapot biztosítson az aktív zajszűréshez. Ám a nyitott kialakításnak van jó oldala is: kevésbé érezhető általa a vákuum hatás, mivel nem dugható be olyan mélyre a fülcsatornában, és ezáltal kényelmesebb is.

Az ANC-nek sikerül ugyan némi környezeti zajt lebutítania, de nem olyan mértékben, hogy annyira feltűnő volna. Zenehallgatással-, főleg, ha felnyomjuk a hangerőt-, sikeresebben kiküszöböli a főbb zavaró tényezőket, de önmagában nem képes erre. Az Apple AirPods Pro sokkal jobban vizsgázott ebben a tekintetben.

 

Akkumulátor

A Galaxy Buds Live akkumulátor-időtartama kiváló: akár 5 óra 15 percet is lehet vele zenét hallgatni maximum hangerővel. Tovább szeretnéd élvezni a zenét? Adj hozzá harminc percet a Bixby Voice Wake-up letiltásával, és további két órát az ANC kikapcsolásával.

Teljes lemerülése után 25 perc leforgása alatt mintegy 50%-ot nyert vissza az életerejébe.

Jó hír, hogy a standard akkumulátorok cseréje elég egyszerű. Videó is készült róla, nézd csak!

 

Ár

A Samsung Galaxy Buds Live ára 189 € / 179 £. A Samsung Galaxy Buds + -hoz viszont hozzá lehet jutni 160 euróért, és annak ellenére, hogy nincs aktív zajszűrű funkciója, sokkal jobb hangzást biztosít...Tehát elgondolkodtató, hogy érdemes- e fizetni a Samsung Galaxy Buds Live-ért.

 

Remek választás a számodra, ha:

·       tetszik a nyitott szerkezete,

·       jóleső érzéssel tölt el, hogy van gyors töltési funkciója,

·       díjazod a vezeték nélküli töltést,

·       Android telefonod van,

·       szereted a jól hangzó basszust.

 

A legjobbat szeretnéd nyújtani a telefonod számára? Keresd fel webáruházunkat, ás válogass a mobiltelefon tokok, és egyéb kiegészítők között!

Kiemelt ajánlataink