A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

Samsung Galaxy A40 specifikációk

Nézzük tehát, hogy mire képes a mobilpiacot uraló cég új gyermeke, a Samsung Galaxy A40!

Az igen vékonyra sikeredett (csak 7.9mm) vastag A40 sokkal könnyebb is vetélytársainál, mindösszesen 140 grammot nyom. Nem meglepő, a hátlap műanyag. Nem csak a súly miatt, hanem mert olcsóbb is. Így a telefon árát sikerült Magyarországon 65.000 Ft környékén tartani.  Az alján USB-C port található, ami nem meglepő, hiszen már ritka hogy régebbi porttal látják el a gyártók a készülékeiket. 

Kijelző

Hiába olcsó telefonról van szó, már ez a készülék és OLED kijelzőt kapott, mint a drágább társai. Szép tónusok, természetes színek áradnak az IPS LCD kijelzőből. A színhőmérséklet nem változtatható, viszont a kékfényszűrés bekapcsolására van mód, azaz csökkenthető a szemet és agyat is zavaró kék komponens aránya. 5,9 inches képernyőjének felbontása 1080 x 2340 képpont, ami 437 ppi képpontsűrűséget jelent. Ez pedig még a felső kategóriában is teljesen korrekt értéknek számít.

Akkumulátor

Az A40 modell megkapta a legfrissebb Android 9 Pie operációs rendszert, amit kiegészítettek a Samsung saját funkcióival. Ezek rendben vannak, nem tolakodóak, hozzáadott értéket is jelentenek. 3100 mAh akkumulátora teljesen átlagos, használattól függően 9-11 órás üzemidőt garantál.

Kamera

25 megapixeles szelfikamerával látták el a terméket, és az extra effektek sem hiányoznak, de az is tény, hogy a frontfelületen elhelyezett kamera igazán csak világosban használható, mert sötétben zajosak, elmosódottak a felvételek. Sajnos a 16 MP hátlapi főkamerával és az 5 MP ultraszéles látószögű másodlagos kamerával is ugyanez a helyzet, ráadásul a színek is kicsit furcsák, természetellenesek olykor. Szóval a termék fotós képességeiben elmarad az olyan Samsung telefonoktól, mint például az S10 vagy az S10e.  

Samsung A40 tokok-at ide kattintva találsz.

Specifikációk

Galaxy A40
144,4 x 69,2 x 7,9 mm méret

5,9 hüvelyk, 1080 x 2340 pixel, Super AMOLED kijelző

Exynos 7885 Processzor

4 GB RAM

64 GB Tárhely

16 MP, f/1.7 – fő kamera
5 MP, f/2.2 – széles látószögű
3100 mAh (kb. 4-5 óra SoT) Akkumulátor
 

 

Keresés