A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Samsung Galaxy A40 specifikációk

Samsung Galaxy A40 specifikációk

Nézzük tehát, hogy mire képes a mobilpiacot uraló cég új gyermeke, a Samsung Galaxy A40!

Az igen vékonyra sikeredett (csak 7.9mm) vastag A40 sokkal könnyebb is vetélytársainál, mindösszesen 140 grammot nyom. Nem meglepő, a hátlap műanyag. Nem csak a súly miatt, hanem mert olcsóbb is. Így a telefon árát sikerült Magyarországon 65.000 Ft környékén tartani.  Az alján USB-C port található, ami nem meglepő, hiszen már ritka hogy régebbi porttal látják el a gyártók a készülékeiket. 

Kijelző

Hiába olcsó telefonról van szó, már ez a készülék és OLED kijelzőt kapott, mint a drágább társai. Szép tónusok, természetes színek áradnak az IPS LCD kijelzőből. A színhőmérséklet nem változtatható, viszont a kékfényszűrés bekapcsolására van mód, azaz csökkenthető a szemet és agyat is zavaró kék komponens aránya. 5,9 inches képernyőjének felbontása 1080 x 2340 képpont, ami 437 ppi képpontsűrűséget jelent. Ez pedig még a felső kategóriában is teljesen korrekt értéknek számít.

Akkumulátor

Az A40 modell megkapta a legfrissebb Android 9 Pie operációs rendszert, amit kiegészítettek a Samsung saját funkcióival. Ezek rendben vannak, nem tolakodóak, hozzáadott értéket is jelentenek. 3100 mAh akkumulátora teljesen átlagos, használattól függően 9-11 órás üzemidőt garantál.

Kamera

25 megapixeles szelfikamerával látták el a terméket, és az extra effektek sem hiányoznak, de az is tény, hogy a frontfelületen elhelyezett kamera igazán csak világosban használható, mert sötétben zajosak, elmosódottak a felvételek. Sajnos a 16 MP hátlapi főkamerával és az 5 MP ultraszéles látószögű másodlagos kamerával is ugyanez a helyzet, ráadásul a színek is kicsit furcsák, természetellenesek olykor. Szóval a termék fotós képességeiben elmarad az olyan Samsung telefonoktól, mint például az S10 vagy az S10e.  

Samsung A40 tokok-at ide kattintva találsz.

Specifikációk

Galaxy A40
144,4 x 69,2 x 7,9 mm méret

5,9 hüvelyk, 1080 x 2340 pixel, Super AMOLED kijelző

Exynos 7885 Processzor

4 GB RAM

64 GB Tárhely

16 MP, f/1.7 – fő kamera
5 MP, f/2.2 – széles látószögű
3100 mAh (kb. 4-5 óra SoT) Akkumulátor
 

 

Keresés

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink