A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Rengeteg újdonsággal jön a Redmi

Rengeteg újdonsággal jön a Redmi

Február 11-én tartja új szériájának bemutatóját a Redmi. Egyelőre nem tudni pontosan, melyik készülék debütál majd, a belépőszintű 9A, az alsó-középkategóriás 9, vagy a középkategóriás Note 9.

Ami egészen biztos, hogy az új okostelefon Indiában fog startolni, azonban nagy valószínűséggel a bemutató után nem kell rá sokat várni, és Európába is elér majd.

Mit várhatunk a Redmi 9-től?

Alig pár hónapja annak, hogy piacra került a Redmi 8-as szériája, azonban csak napok kérdése, és itt az újítás. Hamarosan érkezik ugyanis a Redmi 9, ami előre láthatólag elődéhez hasonlóan stabil, megfizethető, és megfizethető készülék is lesz egyben.

Kevés olyan információ kering azonban eddig az új Redmi okostelefonnal kapcsolatban, amit készpénznek lehetne venni. Úgy tűnik, még csak az 5000 mAh-s akksi a biztos, és az, hogy az új telefon Andorid 10 operációs rendszerrel kerül majd a piacra.

A kiszivárogtatott infókból tudhatjuk továbbá, hogy a rejtélyes telefon 6,6 hüvelykes, kameracseppes képernyővel, és dupla előlapi kamerával lesz majd megtalálható a boltok polcain, bár egyelőre ezt sem kell szentírásnak tekinteni. A tervezők a formatervezést illetően azonban mindenképp sportos, kézre álló kialakítást ígérnek.

Nem ez az egyetlen újdonság

A hivatalos források szerint február 11-én a Redmi nem csak egy új telefon, hanem egy más jellegű újdonság bemutatását is tervezi. Azt, hogy ez mi lesz egész pontosan, még nem tudni, azonban az olyan, elhintett nyomokból, mint a #MorePowertToRedmi hashtag használata, a legtöbben egy újfajta powerbank-ra gyanakszanak.

De közeljövőben is lesz a Redmi háza táján bőven újdonság, a 9-es széria új darabján túlmenően is. Értesüléseink szerint ugyanis hamarosan érkezik a K30 Pro készülék, ami hardveres szempontból meglepő fordulatot hozhat a mobilpiacon.

A jelenlegi információk szerint ez lenne az első olyan készülék, ami rövid időn belül hozná el elérhető áron a felhasználóknak a Snapdragon 865 chipet. Sőt, középkategóriás telefonként az elsőként integrálná az 5G technológiát is.

Állítólag 4700 mAh kapacitású akksira, valamint 33W-os gyorstöltésre is számíthatunk, ami a széria korábbi darabjához, a K20-hoz képest szintén előrelépést jelentene.

Hogy a telefon mikorra várható, egyelőre nem tudni, de a szakértők nagyon bizakodóak vele kapcsolatban, a várakozást pedig az is egyre izgalmasabbá teszi, hogy a készülékhez valószínűleg jóval 100.000 forint alatti áron lehet majd hozzájutni.

Viszlát, K20 Pro

A K30 Pro érkezése azonban egy szomorú hírt is magával hozott: a gyártó az új készülék javára, még ebben a hónapban befejezi a széria korábbi darabjának, a K20 Pro-nak az értékesítését.

Arról egyelőre nem tudni semmit, hogy a sima K20 is hasonló sorsra jutna, szóval a K30 elődje valószínűleg a nagy testvér megérkezésével is elérhető lesz majd a piacon.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink