Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 10.000 Ft-tól!

Redmi Note 7 - Kitűnő ár-érték arány és szép külső

2019 januárjában mutatták be Kínában ezt az okostelefont, mellyel a Redmi önálló márkaként is belépett a piacra, immár saját és nem a Xiaomi neve alatt. A telefonok világában még újonc vállalat a Xiaomi MI-jétől eltérő vonalat képvisel.

A különbség már a Redmi Note 7 kinézetében is szembetűnő. Vastagsága 0,8 mm, a szenzorsziget pedig még kisebb lett, hogy több helyet hagyjon a kijelzőnek. Ez a telefon ár-érték arány tekintetében az egyik legjobb befektetés idén, de a külsején az olcsóságának szerencsére semmi nyoma. Formája finom, keskeny, háza üvegből készült, illesztései kiválóak, nem zörög, nem lötyög rajta semmi.

6.30”-es LCD kijelzője 1080x2340 pixeles felbontással rendelkezik. Szelfikamerája 13 MP-es, hátlapi kamerája pedig 48 MP-es. Messze nem ez az első telefon 48 MP-es fő szenzorral, de jelentősen olcsóbb a többi olyan telefonnál, ami szintén rendelkezik ezzel. Figyeltek arra is, hogy gyengébb fényviszonyok között és sötétben is jobb fotót lehessen vele készíteni, ezt sikerült is megvalósítani, a hasonló árkategóriába tartozó készülékekhez képest mindenképpen. Kamerája kifejezetten felhasználóbarát, bizonyos körülmények érzékelése esetén automatikusan módot vált. HD fotókból poszter minőségűeket készíthetünk vele.

A 3 GB RAM-hoz 32 GB tárhely társul, de 4 GB RAM-64 GB tárhely és 6 GB RAM-64 GB tárhely verziókban is elérhető. Memóriája SD kártyával bővíthető 256 GB-ig. Akkumulátora 4000 mAh kapacitású, ami tipikusnak mondható a Xiaomi Redmi telefonoknál. A Quick Charge 4.0 gyorstöltést biztosít, amivel 0-ról 100%-ra másfél óra alatt lehet feltölteni a telefont. Innentől kezdve elmondható, hogy nem kell drágább telefont venni azért, hogy az akkumulátor tovább bírja.

A Redmi Note 7 az egyetlen telefon, amit 48 MP-es kamerával ennyiért meg tudunk vásárolni. Természetesen, itt-ott kell kisebb kompromisszumokat kötnünk, de már önmagában a kamera is elég érv ahhoz, hogy mellette döntsünk. A modern dizájn, a szép külső és minőségi megoldások miatt a legjobb vásár annak, aki új és egyszerűen jó telefont keres. Ide kattintva Redmi Note 7 tokok -at találsz.

További cikkek
Ezt tudja az LG Wing

Ezt tudja az LG Wing

Nemrégiben kijött az LG legújabb telefonja, az LG Wing, aminek szokatlan kialakítása sok ember figyelmét felkeltetette. Ám ez is csak egy olyan darab, aminek kinézete ugyan megragadja a szemünket, de a hétköznapok megpróbáltatásai közben elbukik? Összeállításunkból kiderül.
Elolvasom
LG G8 specifikációk, tulajdonságok, ára

LG G8 specifikációk, tulajdonságok, ára

Az LG nem volt fókuszban a 2019-es barcelonai Mobil Világkongresszuson az 5G-s, hajlítható kijelzős, bombasztikus telefonok mellett, de azért sort kerítettek a G8 bemutatására. A látottak alapján azt sejteni lehet, hogy egy jó telefonról van szó, ami árban ráadásul sok versenytársát leelőzi.
Elolvasom