Redmi Note 7 - Kitűnő ár-érték arány és szép külső

2019 januárjában mutatták be Kínában ezt az okostelefont, mellyel a Redmi önálló márkaként is belépett a piacra, immár saját és nem a Xiaomi neve alatt. A telefonok világában még újonc vállalat a Xiaomi MI-jétől eltérő vonalat képvisel.

A különbség már a Redmi Note 7 kinézetében is szembetűnő. Vastagsága 0,8 mm, a szenzorsziget pedig még kisebb lett, hogy több helyet hagyjon a kijelzőnek. Ez a telefon ár-érték arány tekintetében az egyik legjobb befektetés idén, de a külsején az olcsóságának szerencsére semmi nyoma. Formája finom, keskeny, háza üvegből készült, illesztései kiválóak, nem zörög, nem lötyög rajta semmi.

6.30”-es LCD kijelzője 1080x2340 pixeles felbontással rendelkezik. Szelfikamerája 13 MP-es, hátlapi kamerája pedig 48 MP-es. Messze nem ez az első telefon 48 MP-es fő szenzorral, de jelentősen olcsóbb a többi olyan telefonnál, ami szintén rendelkezik ezzel. Figyeltek arra is, hogy gyengébb fényviszonyok között és sötétben is jobb fotót lehessen vele készíteni, ezt sikerült is megvalósítani, a hasonló árkategóriába tartozó készülékekhez képest mindenképpen. Kamerája kifejezetten felhasználóbarát, bizonyos körülmények érzékelése esetén automatikusan módot vált. HD fotókból poszter minőségűeket készíthetünk vele.

A 3 GB RAM-hoz 32 GB tárhely társul, de 4 GB RAM-64 GB tárhely és 6 GB RAM-64 GB tárhely verziókban is elérhető. Memóriája SD kártyával bővíthető 256 GB-ig. Akkumulátora 4000 mAh kapacitású, ami tipikusnak mondható a Xiaomi Redmi telefonoknál. A Quick Charge 4.0 gyorstöltést biztosít, amivel 0-ról 100%-ra másfél óra alatt lehet feltölteni a telefont. Innentől kezdve elmondható, hogy nem kell drágább telefont venni azért, hogy az akkumulátor tovább bírja.

A Redmi Note 7 az egyetlen telefon, amit 48 MP-es kamerával ennyiért meg tudunk vásárolni. Természetesen, itt-ott kell kisebb kompromisszumokat kötnünk, de már önmagában a kamera is elég érv ahhoz, hogy mellette döntsünk. A modern dizájn, a szép külső és minőségi megoldások miatt a legjobb vásár annak, aki új és egyszerűen jó telefont keres. Ide kattintva Redmi Note 7 tokok -at találsz.

További cikkek
Huawei Mate 20 Lite specifikáció, vélemények

Huawei Mate 20 Lite specifikáció, vélemények

Milyen is a Huawei Mate 20 Lite anyaghasználata és minpsége összeségében? Kezdjük talán azzal hogy a készülék fém keretrészt kapott, két üveg felület között, így már garantált is a prémium hatás. Ha nem egy erős középkategóriás készülékként gondolunk rá, kézben tartás után azt gondolnánk ez egy felső-kategóriás telefon.
Elolvasom
Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Most megtudhatod melyik autós telefontartó az ideális választás számodra. Ebben a rövid leírásban, az összes fontos szempontot végig vesszük ahhoz, hogy számodra a legideálisabb autós tartót választhasd. Többek között kitérünk a különböző fajta kialakítási és elhelyezési formákra és olyan hasznos eszköz funkciókra, amiket érdemes szem előtt tartan vásárláskor. Ne is szaporítsuk tovább a szót, vágjunk bele!
Elolvasom