Kosár ikon
A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Bezárás
termék képe
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Oppo Find X2 Pro

Oppo Find X2 Pro

A Find X2 Pro versenyre kel dizájnjában, sebességében, tulajdonságaiban, és nem utolsó sorban az árában is, a fölső kategóriás Galaxy S20-al. Már a külsejében is egy rendkívül elegáns készüléket tarthatunk a kezünkben, ami lézerrel vágott kerámia hátlappal vagy „erőszakmentes”, vegán bőr borítással vehető ki a dobozból. És köszönhetően az IP86-os vízállóságnak, ha kell, a készülék 1,5 méterig is elmerülhet, de jól tűri a port is.

Elegáns külsőhöz tündöklő kijelző

A 6.7 colos AMOLED kijelző 1440x3618 pixeles UHD felbontással és 10-bites színmélységgel kápráztatja a szemet, amiben közrejátszik a 120 Hz-es képfrissítés fluid látványa, akár maximális felbontáson is, és a 240 Hz-es képérintés is. A szélein hajlított készülék képernyőjén kapott helyett az ujjlenyomat olvasó is, továbbá a bal felső sarokban helyezkedik el a 32 MP-es selfie kamera.

Arccal az 5G-nek

Chipsetben is a jelenlegi élvonalba tartozik az 5G modemmel felszerelt Snapdragon 865-el. A 12 GB-os RAM mellett pedig 512 GB-os belső tárhely áll rendelkezésünkre. Az operációs rendszere Android 10, ColorOS 7.1 felülettel, ami utóbbi AI segítségével tudja optimalizálni a külső környezeti fényekhez idomulva a színhőmérsékletet és a fényerőt.

A ColorOS 7.1, O1 szuper érzékeny képjavító motorjának köszönhetően egy 30 fps-es videó is feltornázható 60 fps-re, de akár 120 fps-re is, hogy a videók nézése még kellemesebb élmény legyen, de ez már a streaming szolgáltatóktól is függ.

Szuper széles látvány

Lehetséges, hogy a kijelző gyönyörű színeivel a lélegzetelállító képek kihangsúlyozására akartak rámenni, mivel a telefon hátoldalán két darab 48 MP-es széleslátószögű kamera kapott helyet, az egyik 25mm-es a másik 17 mm-es ultra széles látószögű lencse. Továbbá rendelkezésünkre áll egy 13 MP-es tele, a maga 129 mm-es nyílásszögével.

Alap a HDR-ben való fotózás lehetősége. Továbbá két tónusú LED vakuk lehetnek hasznunkra, a megfelelő árnyalatok rögzítésére, ha már a HDR sem tud segítségünkre lenni egy vaksötét helyzetben.

Videókészítés szempontjából a hátoldali kamera tud rögzíteni 4K-t 30/60 fps-ben, és ugyanezt a sebességet tudja HD 1080p-ben. A stabilabb képalkotásért a gyro-EIS lesz segítségünkre. Az elülső kamerának sem kell szégyenkeznie. HD-ban 30fps pont elég arra, amire kell.

A gyors töltés elengedhetetlen

Akkumulátor teljesítményben viszont lehetne még erőteljesebb. A 4260 mAh-s energiahordozó egészen jól csenghet a felhasználó számára, de a felhasználók tapasztalatai alapján betöltött feszültség elég hamar megcsappan, köszönhetően pont a kijelző jelentős igényei miatt. Viszont aggodalomra semmi ok. Ha kifogyóban van a nafta, a 65W-os gyors töltésnek köszönhetően, 38 perc alatt éri el a 100%-ot.

A töltéshez USB-C port áll rendelkezésre, viszont nincs egyéb csatlakozó a készüléken. A 3,5 mm-es jack aljzatot úgy, ahogy van, kihagyták a buliból, ezért nem maradt más választás, mint a bluetooth-os fülhallgatók beszerzése.

A telefon, ami jól áll neked

Összességében el lehet mondani, hogy egy elég combos készüléke lehet annak, aki 1199 eurót hajlandó fizetni érte. Az ár kicsit dilemmára adhat okot, mert az akkumulátor lehetne hosszabb életű. Mindenesetre jó, hogy viszonylag ellenáll a különböző környezeti veszélyeknek, mint a por és a víz. Viszont a tökéletes működés megtartásának érdekében egy ilyen elegáns készüléket nem árt tokban tartani, hogy óvva legyen a gravitációs kihívásoktól is.