A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / OnePlus 7: Minden, amit tudni lehet a hamarosan megjelenő telefonról

OnePlus 7: Minden, amit tudni lehet a hamarosan megjelenő telefonról

Hogyan fog kinézni? Valószínűleg egészen új megjelenést kap, azt lehet sejteni, hogy az előlapi kamera elrejtésére csúszkás megoldást alkalmaznak, így a notch eltűnik, a kijelző teljes lesz. Ezt a megoldást láthattuk már a Honor Magic 2-nél és a Xiaomi Mi Mix 3-nál, valamint a Vivo Nex S-nél is.

A OnePlus stílusú dizájnnal a telefon nagyon karcsú lesz, a hátlap közepén a három kamera egymás alatt, függőlegesen fog elhelyezkedni, a telefon alján, a hangszóró mellett lesz egy USB Type C-csatlakozó, az értesítő panel pedig a készülék oldalán kap helyet.

A telefonról kiszivárgó információkkal egy időben a tokról is meg lehetett tudni néhány részletet, például azt, hogy igazodni fog a függőleges, központi hátlapi kamera kialakításhoz és lesz rajta hely az előlapi pop-up kamerának is.

Egy fotó is nyilvánosságra került, melyen két telefon látható műanyag tokban. Az egyik csúszkás mechanizmussal lezárva, a másik megnyitva. A kamera kivágás és az érzékelők a kijelző és a hangszóró felett találhatók.

Fontos megemlíteni, hogy a OnePlus 5G-s telefonnal is előrukkol, és előfordulhat, hogy egyes kiszivárogtatott fotókon ez a modell látható, nem pedig a OnePlus 7. Az 5G-s telefon Európában 2019-ben fog megjelenni.

Jellemzők

A OnePlus a legújabb és legjobb alkatrészeket teszi a telefonokba, de mit várhatunk a OnePlus 7-től? Állítólag a Snapdragon 855 processzor kerül bele, 8 és 12 GB RAM verzióban is elérhető lesz, a hátlapjára tripla kamera kerül egy 48, egy 20 és egy 16 megapixeles lencsével. Az egyik forrás szerint a telefonon az előugró, pop-up kamerás megoldást alkalmazzák és az előlapra 16 megapixeles kamera kerül, az akkumulátor pedig 4000 mAh-s lesz gyorstöltéssel, a készülék pedig 128 és 256 GB tárhellyel is elérhető lesz.

A 6,5 colos AMOLED kijelzőn valószínűleg nem lesz notch, amennyiben az előugró kamerás megoldás valósul meg. A vezeték nélküli töltés helyett marad a hagyományos kábeles, mert ezen a OnePlus nem akar változtatni, hiszen büszke a gyors vezetékes töltésre, mellyel 20 perc alatt 50%-ra tölthető a telefon.

Ár és a megjelenés dátuma

A OnePlus 6 2018 májusában jelent meg, ezért gyanítható, hogy a OnePlus 7 is május körül kerül piacra, talán átcsúszik júniusra. A OnePlus 6T modelljének bevezető ára 550 dollár körül volt, feltételezhetően a OnePlus 7 ára is ekörül fog mozogni, legfeljebb kicsivel lesz drágább. OnePlus 7 Pro tokok.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink