A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Olcsó vezeték nélküli gyorstöltő, Rock W3

Olcsó vezeték nélküli gyorstöltő, Rock W3

Karcsú, ultravékony kialakításával a Rock W3 vezeték nélküli gyors töltőállomás helytakarékos töltési módot biztosít valamennyi Qi vezeték nélküli töltést támogató telefonhoz az irodában és otthon is. A gyors töltéshez tervezett Rock W3 vezeték nélküli töltőállomás segítségével vezetékek kuszasága nélkül töltheted a Qi vezeték nélküli töltést támogató okostelefonodat.

A kettős tekercs technológia még hatékonyabb töltést biztosít

Belsejében az ügyesen elhelyezett kettős tekerccsel a Rock W3 vezeték nélküli gyors töltőállomás nagyobb töltési kapacitást biztosít. A megnövekedett hatékonyság lehetővé teszi, hogy a telefonodat tetszőlegesen helyezd el, anélkül, hogy folyamatosan ide-oda kellene rakosgatnod, hogy megtaláld a Qi vezeték nélküli töltés pontját.

Akár 10 W-os gyorstöltés

A Rock W3 gyorstöltővel kevesebb idő alatt jobban feltölthető a telefon, mint vezetékkel, így lehetőséged van a számodra fontos dolgokkal foglalkoznod ahelyett, hogy a telefon feltöltődésére várakoznál.

LED lámpa és csúszásmentes állvány

A csúszásmentes állvány mindig biztonságosan tartja a telefonodat, miközben a beépített LED lámpa az állvány alján informál a telefon töltöttségi állapotáról.

Könnyű, kompakt és szuperkönnyű kivitel

A Rock 3W vezeték nélküli töltőállomás bármilyen környezetbe illeszkedik elegáns, minimalista kialakításával. Visszafogott megjelenésével ez töltőállomás a hálószobában, az irodában, a konyhában is mutatós kiegészítő.

ROCK W3 vezeték nélküli QI gyorstöltő állvány fekete ide kattintva megvásárolható.

 

Kiemelt ajánlataink