A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Olcsó és praktikus megoldás: megérkezett a Redmi 8

Olcsó és praktikus megoldás: megérkezett a Redmi 8

Alig két héttel a Redmi 8A bemutatása után megérkezett a Xiaomi leányvállalatának legújabb készüléke, a Redmi 8. A telefon hasonló specifikációkkal kerül piacra, de a 8A-val ellentétben stabil üvegtestet, dupla kamerát, valamint több RAM-ot és tárhelyet is kap.

Gyorstöltővel, dupla kamerával és ujjlenyomat-olvasóval is újít a Redmi

Az új Redmi készülék kialakításában és hardveres tudásában is hozza azt a színvonalat, melyet ma egy jó, alsó-középkategóriás telefontól várhatnak a fogyasztók.

A készüléket egy 5000 mAh kapacitású, Type-C USB kábelen keresztül tölthető akkumulátor működteti, mely nagy valószínűséggel jó üzemidőt biztosít a telefonnak. Az akksi a 18 wattos gyorstöltés lehetőségét is támogatja, aminek sokan örülünk, azonban üröm az örömben, hogy a hírek szerint a dobozban csupán egy 10 wattos töltőt találhatunk majd hozzá.

A 6.22 hüvelykes kijelző HD+ IPS LCD panelt kapott, melyen a legújabb trendekhez igazodva egy apró lyuk formájában találhatunk egy f/2.0-ás rekeszidejű szelfikamerát is, mellyel kevésbé jó viszonyok közt is vállalható önarcképet lőhetünk majd magunkról.

A hátsó szekció ezzel szemben duplakamerás kialakítást kapott, a fő kamera egy 12 megapixeles, f/1.8-as rekeszidejű Sony IMX 363 szenzor, melyet egy 2 megapixeles mélységérzékelő támogat.

A dupla kamera mellett újdonság, hogy a hátlapon végre beépített ujjlenyomat-olvasót is találhatunk. Ez a lehetőség korábban a Redmi készülékekre nem volt jellemző, így sokan örülhetünk a telefon biztonságát illetően hasznos opció integrálásának.

Hardveresen és kialakítását tekintve is rendben van

A Redmi 8 a korábban már beharangozott dobott Redmi 8A-hoz hasonlóan Snapdragon 439 lapkát kapott, azonban némi extraként a fejlesztők 48 gigabájt RAM-mal, valamint 64 gigás tárhellyel is megdobták. Így testvérénél nem csak gyorsabb lesz, de több adatot is tárolhatunk rajta.

Az extrák száma a prémium kategóriás eszközökhöz képest persze elenyésző, azonban sokak örömére megtalálható köztük a sok új készülékből már hiányzó FM rádió opció, valamint IR blaster és 3,5 mm-es Jack csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik az új Redmi készülék.

Olcsó és megbízható lesz?

A Redmi 8 hazánkban egyelőre még nem kapható, és pontosan nem tudjuk, mikor debütál, de nagy valószínűséggel hamarosan. Erre abból merünk következtetni, hogy a 4 / 64GB-os változat bizonyos helyeken már előrendelhető. Indiában a hírek szerint október 12-én startol a mobil, így nagy valószínűséggel az európai piacon sem kell rá már sokáig várnunk.

A telefon rubinvörös, onyx-fekete, valamint zafírkék változatokban is elérhető lesz. Az előrejelzések szerint pedig egy kifejezetten olcsó, 40.000 forint árfekvés környékén elhelyezkedő készülékre számíthatunk, ami az ára ellenére stabilnak és megbízhatónak ígérkezik.

Kiemelt ajánlataink