Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Olcsó és praktikus megoldás: megérkezett a Redmi 8

Dupla kamerával és ütős hardverrel került bemutatásra a Xiaomi leányvállalatának legújabb készüléke, a Redmi 8A-t követő Redmi 8.

Alig két héttel a Redmi 8A bemutatása után megérkezett a Xiaomi leányvállalatának legújabb készüléke, a Redmi 8. A telefon hasonló specifikációkkal kerül piacra, de a 8A-val ellentétben stabil üvegtestet, dupla kamerát, valamint több RAM-ot és tárhelyet is kap.

Gyorstöltővel, dupla kamerával és ujjlenyomat-olvasóval is újít a Redmi

Az új Redmi készülék kialakításában és hardveres tudásában is hozza azt a színvonalat, melyet ma egy jó, alsó-középkategóriás telefontól várhatnak a fogyasztók.

A készüléket egy 5000 mAh kapacitású, Type-C USB kábelen keresztül tölthető akkumulátor működteti, mely nagy valószínűséggel jó üzemidőt biztosít a telefonnak. Az akksi a 18 wattos gyorstöltés lehetőségét is támogatja, aminek sokan örülünk, azonban üröm az örömben, hogy a hírek szerint a dobozban csupán egy 10 wattos töltőt találhatunk majd hozzá.

A 6.22 hüvelykes kijelző HD+ IPS LCD panelt kapott, melyen a legújabb trendekhez igazodva egy apró lyuk formájában találhatunk egy f/2.0-ás rekeszidejű szelfikamerát is, mellyel kevésbé jó viszonyok közt is vállalható önarcképet lőhetünk majd magunkról.

A hátsó szekció ezzel szemben duplakamerás kialakítást kapott, a fő kamera egy 12 megapixeles, f/1.8-as rekeszidejű Sony IMX 363 szenzor, melyet egy 2 megapixeles mélységérzékelő támogat.

A dupla kamera mellett újdonság, hogy a hátlapon végre beépített ujjlenyomat-olvasót is találhatunk. Ez a lehetőség korábban a Redmi készülékekre nem volt jellemző, így sokan örülhetünk a telefon biztonságát illetően hasznos opció integrálásának.

Hardveresen és kialakítását tekintve is rendben van

A Redmi 8 a korábban már beharangozott dobott Redmi 8A-hoz hasonlóan Snapdragon 439 lapkát kapott, azonban némi extraként a fejlesztők 48 gigabájt RAM-mal, valamint 64 gigás tárhellyel is megdobták. Így testvérénél nem csak gyorsabb lesz, de több adatot is tárolhatunk rajta.

Az extrák száma a prémium kategóriás eszközökhöz képest persze elenyésző, azonban sokak örömére megtalálható köztük a sok új készülékből már hiányzó FM rádió opció, valamint IR blaster és 3,5 mm-es Jack csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik az új Redmi készülék.

Olcsó és megbízható lesz?

A Redmi 8 hazánkban egyelőre még nem kapható, és pontosan nem tudjuk, mikor debütál, de nagy valószínűséggel hamarosan. Erre abból merünk következtetni, hogy a 4 / 64GB-os változat bizonyos helyeken már előrendelhető. Indiában a hírek szerint október 12-én startol a mobil, így nagy valószínűséggel az európai piacon sem kell rá már sokáig várnunk.

A telefon rubinvörös, onyx-fekete, valamint zafírkék változatokban is elérhető lesz. Az előrejelzések szerint pedig egy kifejezetten olcsó, 40.000 forint árfekvés környékén elhelyezkedő készülékre számíthatunk, ami az ára ellenére stabilnak és megbízhatónak ígérkezik.

További cikkek
Nubia Red Magic 5G – Gamer telefon

Nubia Red Magic 5G – Gamer telefon

A Nubia Red Magic 5G 2020 márciusában jelent meg a telefonpiacon és szállt versenybe az új gamer készülékekkel, mint amilyenek a Xiaomi Black Shark 3. vagy a Lenovo Legion készülékei, hogy csak néhányat említsünk a játékosokat megcélzó koncepciókból.
Elolvasom