A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?


Univerzális autós telefontartó fajták

Biztosan felmerül a kérdés benne is, „Melyik rögzítés típust válasszam?”. Az első dolog amit meg kell fontolni vásárlás előtt, hogy hová is szeretnéd rögzíteni az autón belül, mik az autó adottságai, hol lesz az autódban a legstabilabb helyen. A legnépszerűbb választások a szélvédőre rögzíthető és a műszerfara rögzíthető változat. Újabban nagy teret hódítottak maguknak a szellőző lamellán rögzíthető változatok is.  Az utasoknak egyértelműen a fejtámlán rögzíthető tablet és telefontartók lesznek a legkényelmesebbek. Ha sikerült eldöntened hol tudod és szeretnéd rögzíteni az autódban a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon, az már félsiker.

Különböző funkciók amikre érdemes figyelni vásárláskor

A rögzítési módok változatosságán túl, széleskörű funkciók állnak rendelkezésre. Egy nagy méretű tableted vagy okostelefonod van aminek speciális méretezésű tartó kell? Vagy a mágneses rögzítést találod praktikusnak a gyorsasága miatt, noha fém vagy mágneses lapot kell ragasztanod a telefon tokod belsejébe? Esetleg a tartó használata közben szeretnél kábelt is csatlakoztatni készülékedhez? Nézzük, mi az ami az ideális neked ilyen igények esetén!

Mágneses telefontartók

Lehetővé teszi hogy gyorsan felhelyezzük és eltávolítsuk a telefonunkat, ezzel időt spórolva és megkímélve minket az esetleges kellemetlenségektől ha sietünk. Gyakorlatilag, egy mágneses vagy fém lap, telefon tokunk belsejébe ragasztásával működik. A ragasztás után természetesen eltávolítható.

Autós tablettartók

Ezek az eszközök nevükből adódóan inkább tablettartók mint telefontartók. Ebből kifolyólag zöme a méretée miatt csak fejtámlán rögzíthető formában érhető el, az utasok számára. De akik semmiképp nem szeretnének tablet méretnél kisebb eszközt navigációként használni, kitartó keresés után megtalálhatják az ideális tartót. Ezek már speciális termékkategóriát képeznek, speciális igényeknek.

Kábel használatot támogató telefontartók

Kialakításuknak köszönhetően, biztosítják az elhelyezését töltő vagy jack audio kábeleinknek, míg a telefonunk nem tartjuk az autós tartóban. Így miután ismét visszatettük a tartóba, pillanatok alatt csatlakoztathatjuk kábeleinket, keresgetés és igazgatás nélkül.

Népszerű autós telefontartók

Könnyű besokallni attól a rengeteg lehetőségtől, amivel ma szemben találhatjuk magunkat ha a nekünk legjobbat szeretnénk kiválasztani a sok közül. A fentiek után, kiválasztottunk három népszerű változatot amik segíthetnek meghozni a végleges döntést.

Univerzális szellőzőn rögzíthető autós telefontartó

Az ilyen kis tartókkal, amik az autó szellőző lamelláján rögzülnek, tökéletes pozícióba helyezhetjük telefonunkat anélkül hogy veszítenénk az út láthatóságából. A méretre rögzíthető tartó elemei melyek gumírozottak, majdnem minden telefonnal kompatibilisek a tokot is beleértve, függetlenül attól hogy android vagy iphone készülékről beszélünk. A puha gumírozott csíptető elemei minden szellőzővel kompatibilisek, és gumírozásának köszönhetően kárt sem tesz bennük. Az ilyen kialakítású autós telefontartók a legkisebbek a maguk kategóriájában.

Szélvédőn és/vagy műszerfalon rögzíthető telefontartó

Ebben a kategóriában a „legkomplikáltabb” kialakítású telefontartók. Sok működési mechanizmus közül választhatunk, mágneses, gravity vagy manuálisan rögzülő. Bárhol is rögzítjük, a legrázósabb utakon is a helyén marad ez a kialakítás. Szintén széles körben kompatibilis a készülékekkel, továbbá itt már feltűnik a 360 fokos forgathatóság, így készülékünket oldalra fektetett pozícióban is használhatjuk. Kiemelésre méltó az újonnan érkező gravity technológia, ami habár már szellőzőre erősíthető változatban is elérhető, mégis ebben a műszerfalra és/vagy szélvédőre rögzíthető változatban lett igazán közönség kedvenc. Ennél a működési elvnél, a telefon saját súlyánál fogva rögzül, egyetlen mozdulattal helyezhetjük a tartóba és távolíthatjuk el onnan.

Műszerfalra helyezhető tapadást biztosító szilikon pad

Egyedülálló megoldást kínálnak az ún. műszerfalra helyezhető szilikon pad tartók, melyek egyedi mintázattal vannak ellátva, kifejezetten arra fejlesztve hogy a helyük tartsanak tárgyakat anélkül hogy ragasztóra, mágnesre vagy egyéb rögzítő anyagra lenne szükség. A tapadós mintázatuknak és anyaguknak köszönhetően, képesek olyan szögben is egyhelyben tartani a telefont, hogy az olvasható és látható legyen. Mivel a műszerfalon helyezkedik el, ezért nem veszítünk az út láthatóságából. Könnyen eltávolítható így biztosan megtalálhatjuk vele az ideális pozíciót.

Ha bármilyen egyéb kérdése felmerül a leírtakon túl, vagy azzal kapcsolatban akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink