A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Megfizethetőbb Galaxy Note készüléken dolgozik a Samsung?

Megfizethetőbb Galaxy Note készüléken dolgozik a Samsung?

Az idei évben a Samsung Galaxy Note széria két taggal is bővült. A Note 10 és a Note 10+ készülékek igazi csúcstelefonok, ami jelenlegi árukból is érezhető.

A pletykák szerint azonban a Samsung most egy újabb Note készülék megalkotásán dolgozik, ami a széria korábbi darabjaival ellentétben inkább a megfizethető, felső-középkategóriás telefonok táborát erősítené.

Új készülék az SM-N750 nyomdokain?

A kiszivárgott információk szerint a koreai cég jelenleg tesztelés alatt álló készülékei közt található egy SM-N770F nevű darab. Aki ismeri a Samsung által használt kódok jelentését, az tudja, hogy a karaktersor N betűje egyértelműen a Note szériára utal.

A történet azonban két dolog miatt is érdekes. Az egyik az, hogy a közelmúltban napvilágot látott pletykák szerint az is lehetséges, hogy a Samsung teljes mértékben megszüntetné az S-Pennel ellátott Galaxy Note szériát, melynek helyét az új, hajlítható modellek vennék át.

A másik ok, amiért a pletyka érdekes lehet, nem más, mint a tervezett készülék sorszáma. A zászlóshajó Note telefonok esetében a modellszám ugyanis mindig N9xx-re végződik. Az egyetlen N7xx- es modellszámot viselő készülék a 2014-ben piacra dobott Galaxy Note 3 Neo, vagy más néven SM-N750 volt, aminek egészen idáig nem érte meg azt, hogy utódja szülessen.

Az eddigi információkból azonban az sejthető, hogy a tervezett készülék ennek a mobilnak lehet a régóta várt leszármazottja, és a prémium kategória után a középkategóriába is bevezetheti a Note széria okostelefonjait.

Olcsóbb, de megbízható készüléket várhatunk

Ha a tervezett új modell valóban az Galaxy Note 3 Neo nyomdokaiba lép, abban az esetben egy olyan, letisztult és megbízható belépő kategóriás készüléket kapunk majd, mellyel megfizethető áron élvezhetjük a Galaxy Note széria előnyeit.

Arról, hogy egészen pontosan az új mobil miben különbözik majd a Note széria korábbi tagjaitól, egyelőre nincsenek információk. Jelenleg az N770-et illető, egyetlen biztos információ az, hogy a belső tárhelye előre láthatólag 128 GB lesz.

Illetve egy valami ezen kívül még egészen biztos. Mivel az új telefon Note családba tartozó készülék lesz, így meg kell őriznie az S-Pen-t, függetlenül attól, hogy milyen más leminősítést eszközöl majd rajta a gyártó.

Az utolsó Note készülék?

Ha a fentebb említett pletykák igazak, nagy az esélye annak, hogy az SM-N750 utódja az utolsó S-Pennel ellátott okostelefon lesz, és a Galaxy Note széria helyét a jelenleg felkapott, összehajtható Galaxy Fold sorozat veszi át.

Egyelőre azonban még semmi sem biztos, leszámítva azt, hogy a korábbi Samsung Note készülékekhez minden fontos kellék, többek közt mobiltokok, töltők, és egyéb hasznos kiegészítők is megtalálhatók a SmartDiszkont webáruházában.

Kiemelt ajánlataink