Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 10.000 Ft-tól!

Március végén érkezik a Huawei P30

A Huawei európai vezetősége által kiszivárogtatott információk szerint március végén Párizsban kerül bemutatásra a cég új zászlóshajója, a P30. Ez lesz a Huawei első négykamerás telefonja.

A P30 külsőre valószínűleg hasonlítani fog a P20 Pro-ra, azzal a különbséggel, hogy a hátlapján az eddigi kettő alatt még egy kamera is helyet kap. A legnagyobb érdeklődést a telefonnal kapcsolatban az új kamerás megoldás váltotta ki, de az még nem világos, hogy a P20-as modellhez képest a P30 esetében a gyártó gazdagítja-e új funkciókkal a kamerákat vagy hogy milyen típusú lencsét fog hozzájuk alkalmazni.

Feltehetően 6 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni a telefon, ami azt mutatja, hogy a Huaweinek sikerült még tovább növeli a kijelző nagyságát, de csak annyira, a mobil egy kézzel még mindig kényelmesen használható, tenyérbe illeszkedő legyen.

A Huawei már hozott forradalmi változásokat a mobil fotózásban, és a következő generációs P30 modell is azt sejteti, hogy a kínai vállalat a jövőben sem akar szakítani ezzel a szokásával. A Huawei P30 Pro változatban is elérhető lesz, ez esetben már 4 hátlapi, azaz összesen 6 kamerával.

Huawei P30 tokok ◄ ide kattintva rendelhetőek.
Huawei P30 Pro tokok ◄ ide kattintva rendelhetőek.

További cikkek
Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Az olcsó kategóriás telefonok versenye ugyanannyira izgalmas, mint a felső kategóriásoké. Mert amíg az utóbbiakba mindent beleraknak, ami a legjobb, addig az olcsóbbakba úgy kell vegyészkedni, mit enged még a budget.
Elolvasom
Kinek is készült az iPhone XR?

Kinek is készült az iPhone XR?

Az iPhone XR inspirációt merített az iPhone XS és az iPhone XS MAX. Csak egyetlen kamera kapott helyet a hátlapon, a nemes acél keret részt kicserélték alumíniumra, valamint LCD kijelzőt kapott az OLED helyett.
Elolvasom