A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Kinek is készült az iPhone XR?

Kinek is készült az iPhone XR?

A felhasználók véleménye szerint ezek közül egyik változtatás sincs ráhatással a készülék minőségére. Igazából, az XR a legjobb választás a jelen iPhone kínálatból.

Design
Az iPhone XR közel sem érződik olyan stílusosnak mint az iPhone XS, de mentségére szóljon hogy az alumínium keret kevésbé csúszós mint a nemesacél változat. A 6.1”-os kijelző méret pedig ideálisabb az XS 5.8” és az XS MAX 6.5”-os kijelzőjénél. Az XR sokkal inkább tűnik egy X és 8 keverékének.

Az elő és hátlap ugyanúgy üveget kapott, valamint IP67-es minősítést, ami azt jelenti 30 percen át vízálló a készülék. Sajnos továbbra sem kap helyet a 3.5 mm jack csatlakozó, de még csak átalakítót sem kapunk a dobozban. iPhone XR tokok -at ide kattintva találsz.

Verdict
Az XR több tekintetben is a legjobb iPhone amit most megvásárolhatunk. Néhányan vitatkozhatnak ezzel, a kijelző felbontása miatt, ami ennek ellenére is szép színeket produkál. Az XR tökéletes választás ha az XS funkcióit szeretnénk egy elérhetőbb árponton. Noha még így sem egy olcsó telefonról beszélünk, ez mégis egy kiváló választás ha a telefon gyorsaságát és kamera minőségét tartjuk szem előtt.

Pozitívumok:
Nagyszerű akkumulátor idő
XS funkciók olcsóbb áron
Kiváló teljesítmény
Rendkívül jó kamera minőség

Negatívumok:
Nem kapunk gyorstöltőt a dobozban
A kijelző méret sokaknak nagy lehet .

Kiemelt ajánlataink