Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Ilyen lesz az Asus Zenfone 7

Az Asus széles körökben ismert közel csúcsminőségű telefonjairól - amik ugyanakkor nem terhelik meg a pénztárcát. Már egy éve annak, hogy kijött az Asus Zenfone 6, ám nyakunkon van a Asus Zenfone 7 és a Zenfone Pro megjelenésének a feltételezett dátuma.

Kevesebb, mint egy hét van a Zenfone 7 megjelenési dátumáig

Ugyanis az Asus maga is megerősítette, hogy a legújabb modell augusztus 26.án fog kijönni. De mit is tudhat a Zenfone széria legfiatalabb tagja?

 

Marad a flip kamera és az atom akkumulátor

A kamera kialakítása nem változik az elődeihez képest: a Zenfone 7 folytatja a Zenfone 6 által elkezdett trendet, ugyanis megtartja a flip kamerát.

A kamera tulajdonságairól egyelőre nincsenek hivatalosan megerősített információink, így kénytelenek vagyunk a pletykákra hagyatkozni, amik tulajdonképpen egész kecsegtetőek. A szóbeszéd szerint az Asus több szenzorral látja el a telefonokat, mint a 48MP-es főkamerával és 13MP-es makrólencsével rendelkező Zenfone 6 telefonokat.

Továbbá a Zenfone 7 is megtartja az 5,000 mAh-ás akkumulátort, ergo ez a modell is hasonlóan nagy teherbírású lehet, mint az elődje. Töltő szempontjából sem lesz változás, hiszen a Zenfone 7 is a már megszokott 30W-os töltővel érkezhet.  

 

A kialakításról egyelőre még nincsen sok adatunk

A flip kamerán és a szabad, előlapi kamera mentes kijelzőn kívül még nem tudunk sokat a Zenfone 7 kinézetéről.

Csupán annyit sejthetünk a kiszivárgott információk alapján, hogy ezek a telefonok relatíve nagyobbak lesznek a Zenfone 6-hoz képest. Ugyanis 6.4 hüvelykujjnyi méret helyett 6.7 hüvelyk lehet a telefon kijelzője. 

 

A Zenfone 7 már a Snapdragon 865-tel fog futni

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Zenfone 7 tartalmazni fogja a Qualcomm Snapdragon 865 hardvert.

Ez a telefon tárhelyére is magyarázatot ad, hiszen kiszivárgott információk szerint a mobil tárhelye 512 GB lesz. Emellett a telefon feltehetőleg 16 GB RAM-os lesz és az operációs rendszer az a Android 10 marad.

Ugyan Magyarországon ez még nem annyira lényeges információ, de a Zenfone 7 Pro feltehetőleg majd kapcsolódni fog az 5G-hez is. 

 

Most sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk

Ahogy azt már tudjuk, az ASUS telefonok általában csúcsminőségű telefonokat kínálnak - közép árkategóriában. Ez nincs másképp a Zenfone 7 modellnél sem, hiszen a feltételezett ár 500 EUR/500 USD lehet.

Ugyan ez az ár még több is lehet, az Asus telefonokra jellemző csúcs funkciókat tekintve ez potom pénznek tűnhet.

Összességében a Zenfone vonal legfiatalabb tagja nemcsak, hogy felveheti a versenyt a magasabb árkategóriás telefonokkal, de még jobb is lehet náluk - bár ezt az Asus telefonoknál már mindannyian megszokhattuk.

 

Összefoglalva ezt tudjuk a Zenfone 7 megjelenéséről és kialakításáról:

-       tervezett megjelenési dátum: augusztus 26.

-       ára: 500 USD

-       kamera: flip kamera

-       alap akkumulátor: 5000 mAh-s lítium-ion

-       töltő: 30W-os

-       képernyő: 6.7”

-       hardver: Qualcomm Snapdragon 865

További cikkek
Ilyen a Red Magic 5G

Ilyen a Red Magic 5G

A Nubia újabb gamer telefont jelentetett meg az 5S után, mi pedig kíváncsian vártuk, mivel rukkol elő a kínai cég. Íme a Red Magic 5G: minden gyönyörű részletével és szarvas hibájával együtt.
Elolvasom
A OnePlus 7 Pro-ról röviden

A OnePlus 7 Pro-ról röviden

Egyértelműen prémium , a OnePlus 7 Pro a cég új zászlóshajója. Egy olyan készülékről van szó, aminek hatalmas notch nélküli kijelzője van, tripla hátlapi kamerája és még sok más.
Elolvasom
Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Mikor egy igazán gyors autó volánja mögé ülsz, az első néhány kilométeren elkap az érzés, hogy ez már valami! Ugyanezt érzed, mikor a kedvenc alkalmazásaidat elkezded használni a Xiaomi MI 9-en, amiben az új Qualcomm Snapdragon 855 processzor kapott helyet. Egy abszolút szörnyeteg, ami állítólag 45%-kal nagyobb teljesítményre képes, mint az elődje, és a tapasztalatok szerint ez nem üres ígéret.
Elolvasom