A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Ilyen a Huawei FreeBuds Pro

Ilyen a Huawei FreeBuds Pro

A töltőtok – majdnem - tökéletes

A fülest kényelmesen, vezeték mentesen is lehet tölteni, viszont, ha ragaszkodunk a vezetékhez, akkor ezt Type-C csatlakozón keresztül tudjuk megtenni. A töltőtok már ránézésre is minőségi, de a használata is kifogástalan.

A fedél mágnesesen záródik, szorosan zárja le a tokot, emellett a füleseket is erősen beszippantja a mágnes - bár a fülesek behelyezésével meggyűlhet a bajunk. Hiszen szokatlan formájuk miatt kicsit igazgatnunk kell őket, mire beszippantja őket a tok.

 

A mérnöki munka látszik a kialakításon

A FreeBuds Pro kialakítását úgy oldották meg, hogy a legtöbb fülhöz passzoljon a forma. Így ez a füles azoknak is ideális lehet, akiknek általában nem kényelmesek a bedugós fülesek. Oldalanként 6 grammot nyomnak a fülesek, ami elsőre nehéznek tűnhet, de ennek ellenére is kényelmes.

 

Azért a hangzásban vannak hibák

A dinamikus meghajtó 11 milliméter, ami igencsak nagyobb, mint a többi füles meghajtója. Ennek köszönhetően a hangzásvilág egészen minőségi: energikusak a mélyek, ahogy a magasok is erőteljesek és pontosak.

A hangzás részletes, a térélmény kimagaslóan széles, viszont nem mehetünk el amellett, hogy az AptX hiánya sajnos néhány helyen érződik. Ezt pedig ebben az árkategóriában alig engedhetné meg magának a gyártó.

 

Zajszűrést és zajbeengedést is találunk a készüléken

A külső és belső mikrofonoknak hála teljesíti az in-ear fülesektől elvárható zajszűrési szintet - bár az elvárásaink sem olyan magasok, hiszen ezt a funkciót kétségkívül nem erre a kialakításra találták ki. Továbbá a zajszűrés mellett van egy zajbeengedő mód is, ami felerősíti a külvilág lényeges zajait.

Szerencsére a zajbeengedés mértéke nem akkora, hogy idegesítő legyen. Csak pont annyira erősíti a hangokat, amennyire szükségünk van. De ha mások az igényeik, akkor lehet állítgatni is a funkciót az Al Life alkalmazás segítségével.

 

Az üzemidő kifogástalan

Apropó, ami a töltöttségi időt illeti, a füles teljesen feltöltve 4 órát tud lehúzni. Ez a zajszűrés kikapcsolásával 7 órára növekszik.

Ha csutakra merítjük a fülest, 40 perc mire fel tudjuk tölteni a tokban, a töltőtoknak pedig egy órára van szüksége, ha vezetékes töltést alkalmazunk. Ha vezeték nélküli töltést alkalmazunk, akkor 2 órára.

A vezetéknélküli fülesek általában késnek egy kicsit a hanggal videók nézése közben. Ez a Huawei FreeBuds Pro esetében nem érzékelhető olyan feltűnően.
 

Személyre szabott beállítások az Al life applikáció segítségével

A füleshez alkalmazást is fejlesztettek a Huaweinél. Az Al life applikáció segítségével különböző beállításokat tudunk variálni. Ahogy azt már feljebb említettük, állítgathatjuk a zajszűrés és a zajbeengedés mértékét, de emellett nyomon követhető vele az akku töltöttsége is vagy váltogathatjuk a parancsokat a hosszú érintéses gesztusoknál.

 

Összességében…

egy minőségi fülesről beszélünk, viszont ha az árat szemléljük, kicsit a szívünkhöz kaphatunk. Nem hiába: 70 ezer forint egy vezetéknélküli fülhallgatóért nem kevés pénz.

Ráadásul a hangzásvilágnak vannak kisebb-nagyobb hiányosságai, ezért alapvetően találunk ügyesebb modellt is, jóval kevesebb áron. Viszont akinek fontos a kényelmes kialakítás vagy vezetékmentes töltés és erre hajlandó egy nagyobb összeget is áldozni, annak jó választás lehet a füles.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink