A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Hamarosan új Honor Note készülékre számíthatunk

Hamarosan új Honor Note készülékre számíthatunk

A nemrégiben bejelentett V30 után új telefonról készül lerántani a leplet a Huawei leányvállalata, a Honor. Az LRA-AL00 modellszám alapján úgy tűnik, a Honor Note széria legújabb darabjára számíthatunk majd.

A cég már meg is erősítette az információt, azonban arról, hogy a készülék mit is tud majd valójában, egyelőre nem tudunk sokat, és amit igen, azt a hivatalos források egyelőre nem erősítették meg.

Már biztos a megjelenést

Arról, hogy az új okostelefon pontosan mikor kerül a piacra, egyelőre nem tudni, az már azonban biztos, hogy valóban jön a Note 10 sikerét továbbvivő utód. Az információt a cég is megerősítette, azonban a Honor egyelőre nagyon titokzatos az új készüléket illetően.

Egy kínai szivárogtató szerint a telefon Kirin 810-es lapkával kerül majd piacra, főkamerája pedig 64 megapixeles lesz. A dobozban pedig egy 20 wattos töltőt műár biztosan találhatunk hozzá.

 Ez egyelőre nem sok információ, és ezek alapján tulajdonképpen még bármi történhet, hiszen a Honor specifikációk terén még mindig hallgat a Note 10 utódját illetően. Várhatóan azonban, mint a tavalyi sikertelefon esetében, most is egy erős középkategóriás készülékre számíthatunk majd, mely október vége felé, a V30 társaságában debütál.

Sikeres lesz, ha követi elődjét

A tavaly nyáron bemutatott Note 10 sikere leginkább a remek ár-érték aránynak köszönhető. A hatalmas, 6.95 colos, fullHD+ felbontású AMOLED kijelző gyönyörű megjelenítést biztosít, a vékony keret eleganciát sugall, a készülék teljesítménye pedig a drágább modellek tudásával is simán felveszi a versenyt.

Abban az esetben, ha a bemutatásra váró készülék ezt még néhány apró pozitívummal meg tudja fejelni, akkor garantált, hogy a Note 10-hez hasonlóan sikerre van ítélve.

A prémium kategória is erősödik

A korábban már bejelentett V30 megjelenésével a középkategória mellett a Honor prémium készülékeinek sora is bővül. A cég zászlóshajójának számító V széria egyik nagy dobása, hogy a legtöbb új, felső kategóriás készülékhez hasonlóan 5G chippel várható, és az sem kizárt, hogy az integrált 5G modemmel szerelt, frissen bemutatott Kirin 990-el mutatkozik majd be.

Ami azonban sokakat lelombozhat kissé, az a Google szolgáltatások hiánya, hiszen az Egyesült Államokbeli embargónak köszönhetően az új Huawei készülékekhez hasonlóan a Honor új modelljei is a Google applikációk nélküli, Android 10 alapú Magic UI operációs rendszerrel kerülnek majd piacra.

Bármelyik megoldást is választod azonban, egy dolog biztos: új Honor telefonodhoz profi kiegészítőkre is szükséged lesz. Webáruházunkban pedig nem csak a régebbi modellekhez, de várhatóan az új Honor telefonokhoz is minden fontos kelléket megtalálhatsz majd, a telefontoktól kezdve, a töltőkig, kábelekig, és egyéb tartozékokig.

Kiemelt ajánlataink