Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

Érkezik a Samsung Galaxy S10

A Galaxy S9 2018. egyik legnépszerűbb androidos telefonja volt, hamarosan pedig érkezik az S10, amitől azt remélik, hogy 2019. is a Samsung éve lesz. Mire számíthatunk tőle? Még jobb kamerára és olyan dizájnra, amitől leesik az állunk.

A Samsung Galaxy S10 lesz az első okostelefonok egyike, melyek támogatják a Wi-Fi 6 szabványt, ennek köszönhetően a telefon sebessége Wi-Fi-re csatlakoztatva sokkal gyorsabb lesz. Természetesen a sebesség függ a routertől is, és a dolognak kis hátulütője, hogy Wi-Fi 6 kompatibilis routere szinte senkinek nincs. Mégis előremutató, hogy az S10 már ilyen, a jövőre is felkészült megoldással kerül majd a piacra.

Úgy tűnik, a Samsung komoly változtatásokat eszközöl az S10-nél dizájn tekintetében is. Ez lesz az eddigi legnagyobb Galaxy modell, melynek kijelzője most még tovább nőtt, elérve a 6,11 colos méretet - S10+ esetén 6,44 colos -, a keret méretét pedig sikerült még tovább csökkenteni. Ez a modell 3 kamerát kap a hátlapjára, melyek az eddigieknél jobb felbontással rendelkeznek majd. Az új Bright Night funkció - ami a Google Night Sight funkciójára hasonlít - állítólag lehetővé teszi, hogy sötétben is az eddig megszokotthoz képest világosabb és tisztább fotókat lehessen készíteni az S10-zel.

 Samsung Galaxy S10 tokokat  ◄ ide kattintva vásárolhatsz.
 Samsung Galaxy S10 Lite tokokat ◄ tokokat ide kattintva vásárolhatsz.
 Samsung Galaxy S10 Plus tokokat ◄ tokokat ide kattintva vásárolhatsz.

További cikkek
Pletykák és hírek az IPhone 12-ről

Pletykák és hírek az IPhone 12-ről

Egy igazi rajongó mindig találgat, mindig kutat a kedvence után és minden pletykára kíváncsi. Ilyen hatással van az Apple is a termékei iránt elkötelezett rajongókra, akik minden héten összegyűjtik a legfrissebb információkat és pletykákat az új IPhone 12 széria megjelenése előtt.
Elolvasom