A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Egyre többet tudni a OnePlus 8 Pro-ról

Egyre többet tudni a OnePlus 8 Pro-ról

Alig pár hónapja annak, hogy a OnePlus bemutatta legutóbbi okostelefonját, a 7T-t, és máris rengeteg hírt olvashatunk a várhatóan jövőre érkező új modellről, a 8 Pro-ról. A legtöbb pletyka a kamerarendszerrel kapcsolatos, de egyelőre úgy tűnik, a telefon minden téren jól teljesít majd.

A tech újságírók egy erős középkategóriás készüléket jósolnak, azonban a legfrissebb infók alapján az is lehetséges, hogy ennél némileg komolyabb specifikációkra számíthatunk majd.

Nem minden információ autentikus

Rengeteg hír kering a világhálón a OnePlus 8 Pro-t illetően, azonban nem feltétlenül érdemes mindent elhinnünk, amit látunk. A 7T megjelenése után például nem sokkal napvilágra került néhány renderkép, melyeket sokan már ekkor készpénznek vettek, azonban mint kiderült, ezeken még korántsem a végleges design látható.

A gyártó ezután megerősítette, hogy a méretek ugyan valósak, ám ezek a képek még nem hivatalos, sajtónak készült grafikák, csupán tervek láthatók rajtuk.

Azóta több, főként a kamerarendszert érintő információ került napvilágra, melyek közül egyelőre kevés mondható autentikusnak, és a legtöbb tech lapnál csak találgatnak, mik is azok a források, amelyeknek érdemes hinni az új OnePlus telefont illetően.

Amiben már biztosak lehetünk

A  OnePlus család legújabb tagja várhatóan 2020 márciusában kerül a boltok polcaira. A hírek szerint a készülék 3180 x 1440 pixeles AMOLED kijelzőt kap, melynek előlapján dupla kamerakivágásra számíthatunk. Az egyik szenzor egy 32 megapixeles szelfikamera lesz, míg a másik az arcfelismeréshez szükséges egység.

Más források ezzel szemben csak egy előlapi kameráról beszélnek. A vélemények azonban megoszlanak, és többen azt állítják, hogy az egykamerás verzió a készülék Lite változatának rendere. Azonban ezzel kapcsolatban jelenleg még semmilyen hivatalos információ nem került napvilágra.

A burkolat alatt előre láthatólag Snapdragon 865 SoC lapka fog dolgozni, és 8 GB RAM / 128 GB tárhely, valamint 12 GB RAM / 256 GB tárhely opciók közül választhatunk majd. Az akkumulátor teljesítményét még nem tudni pontosan, de a legtöbb forrás 4500 mAh-t jósol, mely nagy valószínűleg az 50 wattos gyorstöltési opciót is támogatni fogja.

A készülék legnagyobb erősségét pedig valószínűleg a három hátsó kamera jelenti majd, melyek várhatóan 60/16/13 megapixel felbontással fognak dolgozni, lehetővé téve akár a 10X-es hibrid zoom-ot is.

A telefon alján USB-C portot találhatunk majd, azonban a legújabb trendekhez híven már a OnePlus 8 is jack csatlakozó nélkül fog legördülni a gyártósorról.

Milyen árra számíthatunk?

Mint ahogyan az látható, egyelőre a készülék tudását illetően is csak főként pletykákra és spekulációkra alapozhatunk, így nehéz lenne megjósolni, mennyibe is kerülnek majd a OnePlus 8 Pro és Lite telefonok.

A gyártó korábbi modelljeinek árát tekintve azonban nagy valószínűséggel típustól függően valahol az 500 és 800 font (azaz 200.000 és 320.000) forint körüli árfekvésre kell számítanunk.

Kiemelt ajánlataink