A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Egyre többet tudni a Moto G8-ról

Egyre többet tudni a Moto G8-ról

Pár hónapja debütáltak a Motorola G8 Plus és G8 Play telefonjai, és úgy tűnik, a népszerű sor hamarosan bővülni fog. A G8-cal kapcsolatban a közelmúltban több renderfotó és specifikáció is napvilágra került, melyek alapján úgy tűnik, hogy formatervezésben és tudásban is a testvéreihez méltó, minőségi készüléket vehetünk majd a kezünkbe.

Mit tud majd a Moto G8?

A helyzet jelenlegi állása szerint a G8 6,39"-es képátlójú, 720 x 1560.os felbontású, apró kameracseppel ellátott kijelzővel kerül majd a piacra. Előre láthatólag a nyolcmagos Snapdragon 665 chip duruzsol majd benne, és 2, 3, valamint 4 GB RAM memóriával és 32, illetve 64 GB-os tárhellyel is elérhető lesz.

A kamerát tekintve elöl 8, hátul pedig 16 + 8 + 2 megapixeles modul kaphat helyet rajta, melyek közt egy ultraszéles, valamint egy makró lencse is megtalálható lesz. Az akksi nagy valószínűséggel 4000 mAh-s teljesítménnyel üzemel majd, és a 10 wattos gyorstöltést is támogatni fogja.

A készülék előre láthatólag érintésalapú ujjlenyomat-olvasót is kap, és Android 10 operációs rendszerrel kerül majd a piacra.

A Motorola rögtön dupláz

A Motorola G8 mellett úgy tűnik, egy erősebb készülék, a G8 Power megjelenése is várható. Ez utóbbi a 8 megapixeles helyett 25 megapixeles frontkamerával kerül a piacra, a híresztelések szerint pedig hátul a három lencse mellett felbukkanhat egy negyedik is, 8 megapixeles teljesítménnyel.

Hardver tekintetében nagy különbségre nem valószínű, hogy számíthatunk, az akksi azonban a maga 5000 mAh-s teljesítményével többet nyújt majd, mint a G8 áramforrása.

Mikorra, és főként: mennyiért?

Azt, hogy a két készülék milyen áron kerül majd a boltok polcaira, egyelőre nem tudni, és az árakban sem lehetünk biztosak.

A G8 Plus 310 dollár körüli árkategóriában startolt, a szakértők pedig úgy gondolják, az új G8 némileg olcsóbban lesz majd beszerezhető. A megjelenés időpontjáról pedig korábban több pletykát is hallhattunk, azonban a cég nagy valószínűséggel azon a február 23-i eseményen rántja majd le az új készülékekről a leplet, amin a régóta várt Edge+ is bemutatkozik majd.

Több újdonságot is várhatunk az elkövetkező időszakban

A februári konferencia idejére a G8, a G8 Power, illetve az Edge+ mellett várhatóan megérkezik majd a Motorola hajtogatható képernyős szupertelefonja is, a Motorola Razr. Ez a készülék eredetileg február elején került volna a piacra, azonban a gyártó néhány héttel eltolta a megjelenést annak ellenére is, hogy az Egyesült Államokban már előrendelhető.

Annak azonban, aki szeretné rátenni a kezét, igazán ményen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a készülék várhatóan nem kevesebb, mint 1500 dollárba, azaz valamivel több, mint 450.000 forintba fog kerülni.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink