A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Debütál a One Plus Buds vezeték nélküli fülhallgató

Debütál a One Plus Buds vezeték nélküli fülhallgató

A mindössze 4,6 gramm súlyú OnePlus Buds végre megérkezett, és bizony azt kell mondjuk, hogy az ára és az akkumulátor élettartama minden előzetes várakozásunkon túltett.

A helyzet az, hogy a OnePlus Buds-hoz ugyan nevetségesen olcsón lehet hozzájutni, de mégis az Apple AirPods-ra szavazunk, mert a korlátozott zajszigetelés, a nem mindig aktív asszisztens, és a kényelmetlen viselet bizony elrontja a show-t. Ezen sajnos még az sem segít, hogy az akkumulátor élettartama vígan eléri a 30 órát, és hogy kiválóan illeszkedik a One Plus telefoncsaládhoz.
 

Ár és küllem

Az árát tekintve szignifikánsan olcsóbb, mint a konkurens, valódi vezeték nélküli fülhallgatókat kínáló cégek termékei, azaz megelőzi az Apple AirPod pro, a Google Pixel Buds, és a Sony WF-XB700 modelleket.

Kicsit koppintásnak hat, és meglehetősen furcsa érzést kelt az emberben, hogy a tokja olyan űrkorszaki dizájnt idéz, mint a Google Pixel Buds-é, és az egész megjelenése is az Apple AirPods-ra hajaz, de ettől függetlenül nagyon menőn néz ki. Elérhető színek: fehér, kék (neonzöld beütéssel) és fekete.

Sajnos az Apple AirPods vonal követése már csak azért sem szerencsés, mert hiába a hasonlóan vonzó küllem, a OnePlus Buds mást nem örökölt a „hasonmásától”: kifejezetten kényelmetlen, és bizony a zajszigetelése is jócskán hagy maga után kívánnivalót.

Jó, azért lehet vele a telefonhívásokat egyetlen érintéssel fogadni, és ha úgy tetszik, át lehet ugrani dupla érintéssel a dolgokon.


Gyors töltési technológia

Ha büszke One Plus tulajdonos vagy, akkor ez egy remek belépőtermék lehet a számodra, mivel meggyőzően olcsó, és szuperek a töltési arányai: a hagyományos töltések között akár 30 órát is használhatod, Warp Charge Powe Adapter-rel pedig 10 óra pluszt kapsz 10 perc töltési idő alatt, mindenféle speciális kábel és töltő nélkül.

Könnyen meg tudod állapítani, hogy mikor áll készen a használatra a fülhallgatód, hiszen LED-es állapotjelzője mutatja, mikor van teljesen feltöltve.

A magas akkumulátor-élettartam elérésében az is segít, hogy amikor kiveszed a füledből a fülhallgatót, akkor a zene elhallgat. Természetesen amint visszateszed, a muzsika ott folytatódik, ahol abbahagytad. Sajnos azonban nem túl kényelmes, műanyag kialakítása miatt már egy óra után fájdalmassá válhat a viselése.


Hangminőség

Az általa nyújtott hangminőség átlagos. Nincs széles hangteljesítmény tartománya, és nem adja ugyanúgy a basszust vagy a magas hangminőséget, mint például egy Sony fülhallgató.

Szerencsére támogatják a Bluetooth 5.0-at, és csak kb. 103 ms késleltetéssel rendelkeznek (0,1 s).

Ígéretek: hamarosan több lehetőség lesz a vezérlést tekintve, de egyelőre nem lehet annyira irányítani a zenehallgatást, mintsem szeretnénk.


Zajcsökkentés

Szomorú, de a helyzet az, hogy hiányzik belőle az aktív zajcsökkentés, valamint hiányérzetet hagy maga után az is, hogy a Google Asszisztens-t a One Plus telefonon kívül is használni tudjuk. Egyelőre az érintőképernyő vezérlése is elég döcögősen megy, ha nem ilyen márkájú a telefonunk.

Sajnos, mivel nem blokkolja a külső zajt, nem ideális repüléshez, tömegközlekedéshez, vagy zsúfolt terekhez.

Ugyan aktív zajcsökkentéssel valóban nem dicsekedhet, telefonhívás közben van egy bizonyos környezeti zajszűrése, így azok számára, akik veled beszélgetnek, csökkentheted a háttérzajt. Nem a legjobb kompromisszum, de azért van jelentősége.

Plusz viszont, hogy edzeni elég jól lehet vele, IPX4 besorulása (kis mennyiségű ráfröccsenő vízzel szemben védett) miatt hűséges társad lehet a teremben is.

Tudod hiányolni az aktív zajszűrést (ANC)? Nem zavar, ha igazgatni kell a füledben? Akkor ezek tudatában érdemes rá beruháznod.

One Plus kiegészítőket keresel? Nálunk találsz többek között mágneses tokot, és kijelzővédő üvegfóliát is. Nézz körül bátran!

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink