A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Autós telefontartó Nyíregyháza

Autós telefontartó Nyíregyháza

Címünk:
Nyíregyháza, Dózsa György utca 1/b. (Kossuth tér)

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 10:00-14:00

Telefon: +36 (42) 512 836
Google oldalunk: SmartDiszkont Nyíregyháza

Facebook oldalunk: Facebook.com/smartdiszkontnyiregyhaza

Milyen tulajdonságokkal büszkélkedik a befutó autós telefontartó?

 

Manapság az utazás hozzátartozik a mindennapokhoz. Nem csoda, hogy sokan az autójukban egy második „otthont” rendeznek be, minden olyan nélkülözhetetlen és amúgy bár nélkülözhető, de roppantul kényelmes kiegészítő segítségével, amiknek köszönhetően még ez a zakatoló mobilizált lét is élvezhető. Amíg a komfortot vagy dizájnt szolgáló kellékek utóbbi kategóriába tartoznak, addig például az autós telefontöltő ténylegesen elengedhetetlen a felszerelések közül. Ugyanis az energiafröccs bármikor és mindig jól jöhet a merülőfélben lévő készülékeknek. Amik általában egyébként pont akkor döntenek úgy, hogy kritikus szint alá csökken az aksijuk töltöttsége, amikor sehol nincs a közelben egy árva konnektor vagy power bank sem. Még jó, hogy az autózás erre is alkalmas: róva a kilométereket az energia utántöltés is kipipálható!

Most akkor tartó vagy töltő?

Első pillantásra itt akad némi kavarodás a rendszerben. Mi kategorikusan töltésről beszéltünk fentebb, míg egyébként sokan autós telefontartóra asszociálnak egyből. De akkor mi az igazság? Nos, a kérdés nem az, hogy általánosan melyek a legkeresettebb termékek, mert erről nyilván nyíregyházi boltunk eladási statisztikái alapján sokat mesélhetnénk. Ám ez alapvetően akkor nem releváns információcsomag, amikor az egyedi igények a mérvadóak.

A kínálatunkban akadnak olyan típusok, amik valóban kizárólag tartók. Tapadókoronggal rendelkeznek vagy a szellőzőre csíptethetőek. Az esetükben a legfontosabb természetesen a stabilitás, a fix tartás bebiztosítása. Sokan mobiloznak vezetés közben, amit akár elítélendőnek is tarthatnánk, viszont sokszor épp a navigáció által közölt adatok vetülnek ki a szélvédőre vagy a műszerfalra. Azaz, ahogy sok minden más az életben, ez a kérdés sem csak fekete vagy fehér. Ahogy említettük, ezeknél a fajtáknál kulcsfontosságú a rögzítés. Ha a telefon jobbra-balra dől, ha folyton kiesik az nemcsak zavaró, hanem balesetveszélyes is. Ezért annyira hangsúlyos a kompatibilitással szorosan összefüggő tényezőkre odafigyelni. Így elkerülhetőek a lötyögések és a belőlük fakadó kellemetlenségek.

Hol marad mindebből a töltés?

Nem marad ki, hiszen fentebb céloztunk rá, hogy a tartókat célszerű két kategóriába sorolni. Az egyikbe tartoznak azok a verziók, amik valóban tartásra, rögzítésre szolgálnak, biztonságossá téve az autós utazás pillanatait. Viszont akad itt még új a nap alatt, mégpedig a töltéssel rendelkező variánsok képében. Nem elég, hogy ezen alternatívák közül nem egy könnyedén a szivargyújtóra csatlakoztatható, de még a vezeték nélküli töltési opció is elérhető.

Azt talán részleteznünk sem kell, hogy miért ezek a típusok a legkedveltebbek. Egyszerre minimum két előny is bezsebelhető a közbenjárásukkal. Egyrészt itt van a stramm, megingathatatlan rögzítés, ami épp úgy adott, mint a sima tartóknál. Ez nyilván soha, semmilyen körülmények között nem képezheti vita tárgyát. Másrészt pedig ott van a töltési lehetőség, aminek köszönhetően az utazással töltött idő kétségtelenül maximálisan kiélvezhető, kiaknázható, sőt konkrétan hasznosítható.

Kiemelt ajánlataink