Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne, Packeta 10.000 Ft-tól!

Apple iPhone gyári töltő Nyíregyháza

Apple iPhone MHJE3ZM/A 20W és egyéb telefontöltők iPhone-hoz, iPadhez Nyíregyházán.

Címünk:
Nyíregyháza, Dózsa György utca 1/b. (Kossuth tér)

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 10:00-14:00

Telefon: +36 (42) 512 836
Google oldalunk: SmartDiszkont Nyíregyháza

Facebook oldalunk: Facebook.com/smartdiszkontnyiregyhaza

Az Apple a kábelek világában is úttörő

Az Apple nem meglepő módon nagyjából minden fronton az újítások, innovációk bajnoka. Miért is képezne kivételt ez alól épp a kábelek, töltők, adapterek világa? Az csak természetes, hogy immár egy évtizede ezen a területen is olyasvalamit hozott létre a vállalat, ami addig nem létezett és ami azóta sem létezik máshol, mivel szabadalmaztatott Apple fejlesztés. S az tagadhatatlan, hogy ennek az újító szellemiségnek megannyi előnye tapasztalható, akár nap, mint nap, az almás eszközök használata közben.

Mit érdemes tudni a lightningről?

Ez az a szabvány, amit az Apple 2012-ben szabadalmaztatott, s azóta gyakorlatilag az arany alma termékeinek nagy részét meghódította. Ez az az innováció, ami nemes egyszerűséggel a maga nyolc tűs kivitelével lecserélte a régi, harminc tűs csatlakozót. A tervezés célja egyértelmű. Hatékonyság, tartóság és nem meglepő módon szemre való dizájn. A vékony kialakítás tökéletesen alkalmas a mobiltelefonok gyors töltésére. Viszont, ami lényeges, hogy mivel a lightning nem „igazi” USB csatlakozó, ezért ez a port nem kompatibilis más USB csatlakozókkal, adapter nélkül. Öröm az ürömben, hogy az Apple eszközökhöz általában gyárilag USB to lightning kábel jár, ezért például a számítógéphez való csatlakoztatás gond nélkül megoldható.

Miért annyira népszerű az Apple gyári töltőadapter?

Nyíregyházi boltunkban ez az az almás termék (cikkszáma MHJE3ZM/A), ami kétségtelenül az egyik legkeresettebb cím várományosa. Elnézve a specifikációit ebben nincsen semmi meglepő. Az univerzális type C aljzatnak hála a gyors adatátvitel, a könnyed csatlakoztathatóság nem jelenthet problémát. A 20 watt töltési teljesítmény gondoskodik a felhőtlenül tempós energiafröccsről, ha az aksi töltöttsége kezdi elérni a kritikus szintet. Az iPad Air és iPad Pro eszközökhöz optimalizált adapter fehér és szürke színekben is elérhető, csak hogy a gyártóra oly jellemző stílusosság se szenvedjen csorbát. A legjobb hír mindezek után, hogy az eredeti, gyári termék azonnal átvehető, megvásárolható nyíregyházi boltunkban.

További cikkek
A hobbi sportolók álma: bemutatjuk a Forerunner 745-öt

A hobbi sportolók álma: bemutatjuk a Forerunner 745-öt

A Forerunner 745 elődje, a Forerunner 975 mélyen belopta magát a sportolók szívébe tavasszal. Hiszen az óra mindent tud, amire mozgás közben szükségünk lehet – sőt, még többet is: térképes navigáció, végeláthatatlan tárhely zenének és alkalmazásoknak, továbbá órás fizetés is van rajta.
Elolvasom
Ilyen a Red Magic 5G

Ilyen a Red Magic 5G

A Nubia újabb gamer telefont jelentetett meg az 5S után, mi pedig kíváncsian vártuk, mivel rukkol elő a kínai cég. Íme a Red Magic 5G: minden gyönyörű részletével és szarvas hibájával együtt.
Elolvasom