A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Kezdőoldal / Blog / A Samsung három új Galaxy S20 5G telefonja kiváló specifikációi mellet forradalmasítja a fényképezést.

A Samsung három új Galaxy S20 5G telefonja kiváló specifikációi mellet forradalmasítja a fényképezést.

Mi a különbség a Galaxy S20 és az Samsung Galaxy S20 Ultra között?

Természetesen a képernyő méretében van némi különbség, az S20 6,2 hüvelykes képernyővel rendelkezik, míg az S20 Plus képernyője 6,7 hüvelykes. Így például filmek, videók nézésére abszolút az S20 Plus a nyerő. Ennek következtében azonban nehezebb is, mint a sima S20.

Az akkumulátort tekintve mindkét telefon egyetlen töltéssel egész napos használatot bír. A 120 Hz-es képernyőfrissítési gyakoriság egész napos használat során jobban meríti az akkumulátort, mint a megszokott 60 Hz-es.

A kamerát tekintve lényeges különbség nincs. Az S20 Plus rendelkezik time-of-flight érzékelővel, melynek célja, hogy gyenge fény viszonyok között segítsen élesebb képet készíteni.

A Galaxy S20 már támogatja az 5G Sub-6 típusát, amely gyorsabb, mint a 4G, de még nem teljesen olyan gyors, mint a közeledő 5G technológia.

Egy fontos különbség lehet még, hogy az S20 Ultra 512 GB-os opcióval is elérhető.

A Galaxy S20 kamerája majdnem olyan jó, mint az S20 Plus kamerája

A Samsung hatalmas lelkesedést ért el, az S20 Ultra 108 megapixeles kamerájával és 100-szoros zoom funkciójával. Ezek a specifikációk csak az S20 Ultra-ra jellemzőek, azonban úgy gondolhatjuk ezek már-már feleslegesek.

Az S20 éa az S20 Plus saját kamera trükkökkel rendelkezik, melyek talán nem annyira jók, mint az S20 Ultra-é, de gyakorlatilag szinte teljesen használhatóak. Például bekapcsolhatja a 64 megapixeles beállítást, hogy részletesebb képeket készíthessen. Valamint ezek a készülékek 30-szoros zoom funkcióval rendelkeznek, ami éppen annyira elég, hogy a kép még ne veszítse el az élességét, azonban már 4-szeres vagy 10-szeres zoom-al is csodás képeket készíthetünk akár egy épület tetejéről is.

Kiemelt ajánlataink