Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 10.000 Ft-tól!

A Samsung három új Galaxy S20 5G telefonja kiváló specifikációi mellet forradalmasítja a fényképezést.

A három készülék között (Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra) a képernyő és a telefon méretétől eltekintve lényeges különbség nincs. Kiindulási árai elég drágák ahhoz, mint amit a telefon nyújtani tud, azonban a feldolgozási sebessége nagy, az akkumulátor élettartama kiváló, és olyan bónusz funkciókkal is rendelkezik, mint az ultragyors vezetékes töltés, vezeték nélküli töltés és egyéb csúcskategóriás specifikációk.

Mi a különbség a Galaxy S20 és az Samsung Galaxy S20 Ultra között?

Természetesen a képernyő méretében van némi különbség, az S20 6,2 hüvelykes képernyővel rendelkezik, míg az S20 Plus képernyője 6,7 hüvelykes. Így például filmek, videók nézésére abszolút az S20 Plus a nyerő. Ennek következtében azonban nehezebb is, mint a sima S20.

Az akkumulátort tekintve mindkét telefon egyetlen töltéssel egész napos használatot bír. A 120 Hz-es képernyőfrissítési gyakoriság egész napos használat során jobban meríti az akkumulátort, mint a megszokott 60 Hz-es.

A kamerát tekintve lényeges különbség nincs. Az S20 Plus rendelkezik time-of-flight érzékelővel, melynek célja, hogy gyenge fény viszonyok között segítsen élesebb képet készíteni.

A Galaxy S20 már támogatja az 5G Sub-6 típusát, amely gyorsabb, mint a 4G, de még nem teljesen olyan gyors, mint a közeledő 5G technológia.

Egy fontos különbség lehet még, hogy az S20 Ultra 512 GB-os opcióval is elérhető.

A Galaxy S20 kamerája majdnem olyan jó, mint az S20 Plus kamerája

A Samsung hatalmas lelkesedést ért el, az S20 Ultra 108 megapixeles kamerájával és 100-szoros zoom funkciójával. Ezek a specifikációk csak az S20 Ultra-ra jellemzőek, azonban úgy gondolhatjuk ezek már-már feleslegesek.

Az S20 éa az S20 Plus saját kamera trükkökkel rendelkezik, melyek talán nem annyira jók, mint az S20 Ultra-é, de gyakorlatilag szinte teljesen használhatóak. Például bekapcsolhatja a 64 megapixeles beállítást, hogy részletesebb képeket készíthessen. Valamint ezek a készülékek 30-szoros zoom funkcióval rendelkeznek, ami éppen annyira elég, hogy a kép még ne veszítse el az élességét, azonban már 4-szeres vagy 10-szeres zoom-al is csodás képeket készíthetünk akár egy épület tetejéről is.

További cikkek
Kinek is készült az iPhone XR?

Kinek is készült az iPhone XR?

Az iPhone XR inspirációt merített az iPhone XS és az iPhone XS MAX. Csak egyetlen kamera kapott helyet a hátlapon, a nemes acél keret részt kicserélték alumíniumra, valamint LCD kijelzőt kapott az OLED helyett.
Elolvasom