A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A Samsung Galaxy A50 tulajdonságok, specifikációk

A Samsung Galaxy A50 tulajdonságok, specifikációk

Először nézzük a számokat! A Galaxy A50 6,4 colos, Super AMOLED, 1080 pixeles kijelzővel rendelkezik, képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasóval van ellátva, hátoldalán pedig 3 kamera kapott helyet ultraszéles látószöggel. Tárhelye bőséges, 64 GB és 128 GB változatban is kapható, 10 nm-es nyolcmagos Exynos 9610 processzor dolgozik benne, a Galaxy S10+-nál csupán 100-zal kevesebb, 4000 mAh-s akkumulátora pedig sokáig bírja. Mindezt pedig 300 euróért, szemben a Galaxy S10+ 999 eurós árával. 

Az jól látszik, hogy a Samsung sok mindent elkövetett, hogy ráerősítsen a középkategóriára. A Super AMOLED kijelző kitűnő, a teljesítmény gyors, köszönhetően az Exynos 9610 és a négy Cortex-A73 mag kombinációjának, ami 2,3 GHz teljesítményre képes. One UI kezelőfelület és Android 9 Pie fut rajta, és biztosak lehetünk benne, hogy 4000 mAh-s akkumulátora sokáig kitart. A Samsung 15W-os gyorstöltéssel is ellátta az A50-et, de sajnos vezeték nélküli töltéssel nem. 

Tagadhatatlan, hogy a Galaxy A50 kitűnő érzékkel lett összerakva. Több színben is elérhető, ragyog és csillog, a fekete modell különböző árnyalatokban változtatja a színét, attól függően, hogyan tartjuk a fény felé. Kár is volna ezt az elegáns külsőt tokkal eltakarni!

A kamera a Galaxy A50 kulcsfontosságú része. Hátoldalán tripla kamerát kapott, de ezek közül valójában csak kettő igazán hasznos, a 25 MP-es AF (F1.7) főkamera és az ultraszéles látószögű 8 MP-es FF (F2.2). Az előlapon egy 25 MP-es FF (F2.0) kamerát helyeztek el. Samsung A50 tokok -at ide kattinva találsz.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink