A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A OnePlus 7 Pro-ról röviden

A OnePlus 7 Pro-ról röviden

Egészen mostanáig, kiszámítható volt a OnePlus termékpalettája. Egészen mostanáig, ugyanis most szakítottak a tradíciókkal.

A OnePlus 7 Pro sokkal több, mint egy tuningolt változata a már ismert OnePlus 7-nek. Az elődhöz képest egy teljesn új designt kapott. A 7 Pro ahogyan említettük egy teljesen notch mentes kijelzőt kapott, továbbá egy motorikusan mozgó előlapi kamerát. A 7 Pro változata nagyobb hosszúságú, így egy nagyobb kijelzőt is kapott. Egész pontosan egy 90 Hz -es kiejlzőt szemben a sima 7 60 Hz-es változatával.  A 7 Pro kijelzője folyamatosan képes 90 Hz frissítést tartani.

A 7 Pro továbbá 3 előlapi kamerát is kapott, szemben a sima 7-es változattal. Habár mindkettőnek 48 MP Sony IMX 586 szenzora van, de a 7 Pro telephoto és ultra széles látószöggel rendelkező szenzorokat kapott.

Belső specifikációkra közel azonosak talán a lényeg, hogy a a 7 Pro változatot 12 Gb RAM-al is megvásárolhatjuk.

Összességében a OnePlus 7 Pro egy meggyőző próbálkozás a Kínai gyártótól, aki most először gyártott egy igazán prémium telefont. A készülékben egy elképesztően gyors tárhely van, kiváló akkumulátor, elképesztően gyors töltés, prémium design, továbbfejlesztett kijelzőbe épített ujjlenyomat leolvasó és a notch nélküli nagy 90 Hz-es kijelző. A stereo hangszórók minősége csak hab a tortán, egyszerűen jól szól.

A 7 Pro talán egy kicsit drágább mint a korábbi OnePLus készülékek, de még mindig olcsóbb mint a konkurens márkák prémium készülékei.

A 7 Pro egyszerűen egy jó választás. OnePlus 7 PRO tokok -at ide kattintva találsz.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink