Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

A OnePlus 7 Pro-ról röviden

Egyértelműen prémium , a OnePlus 7 Pro a cég új zászlóshajója. Egy olyan készülékről van szó, aminek hatalmas notch nélküli kijelzője van, tripla hátlapi kamerája és még sok más.

Egészen mostanáig, kiszámítható volt a OnePlus termékpalettája. Egészen mostanáig, ugyanis most szakítottak a tradíciókkal.

A OnePlus 7 Pro sokkal több, mint egy tuningolt változata a már ismert OnePlus 7-nek. Az elődhöz képest egy teljesn új designt kapott. A 7 Pro ahogyan említettük egy teljesen notch mentes kijelzőt kapott, továbbá egy motorikusan mozgó előlapi kamerát. A 7 Pro változata nagyobb hosszúságú, így egy nagyobb kijelzőt is kapott. Egész pontosan egy 90 Hz -es kiejlzőt szemben a sima 7 60 Hz-es változatával.  A 7 Pro kijelzője folyamatosan képes 90 Hz frissítést tartani.

A 7 Pro továbbá 3 előlapi kamerát is kapott, szemben a sima 7-es változattal. Habár mindkettőnek 48 MP Sony IMX 586 szenzora van, de a 7 Pro telephoto és ultra széles látószöggel rendelkező szenzorokat kapott.

Belső specifikációkra közel azonosak talán a lényeg, hogy a a 7 Pro változatot 12 Gb RAM-al is megvásárolhatjuk.

Összességében a OnePlus 7 Pro egy meggyőző próbálkozás a Kínai gyártótól, aki most először gyártott egy igazán prémium telefont. A készülékben egy elképesztően gyors tárhely van, kiváló akkumulátor, elképesztően gyors töltés, prémium design, továbbfejlesztett kijelzőbe épített ujjlenyomat leolvasó és a notch nélküli nagy 90 Hz-es kijelző. A stereo hangszórók minősége csak hab a tortán, egyszerűen jól szól.

A 7 Pro talán egy kicsit drágább mint a korábbi OnePLus készülékek, de még mindig olcsóbb mint a konkurens márkák prémium készülékei.

A 7 Pro egyszerűen egy jó választás. OnePlus 7 PRO tokok -at ide kattintva találsz.

További cikkek
Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Xiaomi MI 9 - Egy igazi kis szörnyeteg

Mikor egy igazán gyors autó volánja mögé ülsz, az első néhány kilométeren elkap az érzés, hogy ez már valami! Ugyanezt érzed, mikor a kedvenc alkalmazásaidat elkezded használni a Xiaomi MI 9-en, amiben az új Qualcomm Snapdragon 855 processzor kapott helyet. Egy abszolút szörnyeteg, ami állítólag 45%-kal nagyobb teljesítményre képes, mint az elődje, és a tapasztalatok szerint ez nem üres ígéret.
Elolvasom
A Samsung Galaxy Note szerelmeseinek

A Samsung Galaxy Note szerelmeseinek

A Samsung Galaxy Note formatervezésének szerelmesei idén is újat kapnak. A Samsung Galaxy Note 20 körül felröppent találgatások és pletykák végeláthatatlanok, és éppen a készülék jellegzetes formatervezéséhez kapcsolódik a legnagyobb bizonytalanság.
Elolvasom
Nubia Red Magic 5G – Gamer telefon

Nubia Red Magic 5G – Gamer telefon

A Nubia Red Magic 5G 2020 márciusában jelent meg a telefonpiacon és szállt versenybe az új gamer készülékekkel, mint amilyenek a Xiaomi Black Shark 3. vagy a Lenovo Legion készülékei, hogy csak néhányat említsünk a játékosokat megcélzó koncepciókból.
Elolvasom