A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A Motorola Edge Plus

A Motorola Edge Plus

Azonban úgy néz ki, hogy végre sikerült megalkotniuk azt a telefont, ami már versenyre kelhet más gyártók vezérkészülékeivel. A Motorola Edge Plus egy egészen lenyűgöző készülékké sikeredett, ami már külső megjelenésében is szemet gyönyörködtető.

Magas ár és dilemma

Viszont, hogy ne legyen teljesen felhőtlen a dolog, a magas ára egészen borúsra fordíthatja a hangulatot, továbbá az sem segít a kedélyállapoton, hogy ez a készülék inkább az amerikai piacra készült, és igazán furcsa azt látni, hogy a globális versenytársak mellett csak ebben a régióban lehet elérni.

Különleges külső

A lekerekített képernyő felülete jóval tovább ér, mint a Galaxy S20-é, ami rendkívül sima külsőt eredményez. Ezért igaz, hogy kevesebb hely maradt a fizikai gomboknak a telefon oldalán, ami miatt a hangerőszabályozó is szinte olyan vékonyra sikeredett, mint egy borotvapenge.

A 25MP-es elülső kamera a képernyő bal felső sarkában kapott helyett, körülölelve még egy kicsit a kijelző néhány milliméterével. Alul középen, de már a szélen, pedig ott nyílik az USB-C port, jobbján a mikrofonnal, balján pedig a microSD kártya olvasóval. Továbbá a fölső peremen van a 3.5mm jack aljzat.

A látványos kijelző és éles képek

Az Edge Plus 6.7 colos OLED kijelzője élesebb rajzolatot ad, mint ahogy azt egy Full HD+ felbontású képernyőtől várnánk. A képernyő szélei az eddig megszokottaktól is jóval lejjebb érnek, ami azt a kellemes érzést kelti, hogy a kijelző sokkal nagyobb. További lehetőségként, ezekre a részekre aktiválhatunk digitális gombokat is, amelyek egy játékalkalmazás futtatása közben igazán hasznosak lehetnek.

A 90Hz-es képernyő frissítés ugyan nem kelhet versenyre a Galaxy S20-al, de lényegesen puhább és kellemesebb felhasználói élményt nyújt. Továbbá a kijelző magában foglalja az ujjlenyomat olvasót is, ami kifejezetten gyors és pontos.

A tökéletes fénykép elsődleges szempont

A kamera rendszerében is tökéletes versenytársnak bizonyul a Samsunggal szemben. 108MP-es főkamerája, szintén azon az elven működik, hogy négy pixelből kapott információkat fűz egybe, hogy a végeredményben kapott 26MP-es fotó a lehető legtöbb részletet tartalmazza. Emellett van még egy 16MP-es és egy 8MP-es kamera, mely utóbbi 10x-es zoomra is képes, bár ezt a tulajdonságát nem sikerült tökéletesre faragni.

A belül motoszkáló dolgos robot

A Motorola Edge Plus Andorid 10-el üzemel, és a Snapdragon 865 chipset pörgeti a kijelző mögötti számításokat. Nem késlekedik egyik appról a másikra váltani a szándékainktól vezérelve, és mindent egybevéve tökéletes multimédiás eszköz, ami csont nélkül képes elérni és működni az 5G hálózaton.

5,000 mAh-s akkumulátora szintén nagy vonzerő lehet a készülék irányába. Egy ilyen energiapakkal a hátában jócskán tud teljesíteni egy napot, anélkül, hogy közben töltőre kellene dugni. A működési időt pedig tovább növelhetjük, ha a képernyőfrissítést 60 Hz-re csökkentjük, továbbá a felbontást és a világosságot is leredukáljuk.

Csak reménykedhetünk, hogy a későbbiekben Európában is forgalomba kerül. Azonban, ha ez megtörténik, mindenképp megfelelő védelemmel kell ellátni, hiszen egy csupa üveg készülékről van szó.

Kiemelt ajánlataink