A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A legjobb vezeték nélküli fej-/fülhallgatók otthoni munkavégzéshez

A legjobb vezeték nélküli fej-/fülhallgatók otthoni munkavégzéshez

Akár otthonról dolgozik, akár csak a barátokkal szeretné tartani a kapcsolatot, a tech eszközkészlet kulcsfontosságú része lehet a fejhallgató. Ha épp újat szeretne vásárolni, ez a lista segíthet eldönteni melyik a legjobb az Ön számára.

Mitől lesz egy fejhallgató jó az otthoni munkához? Természetesen mindig alapvető fontosságú a kényelem és a hangminőség, de mi arra szeretnénk összpontosítani, hogy mitől lesz jó kommunikációs eszköz a fejhallgatója. Sok ember számára ez azt jelenti, hogy hallható a saját hangja a helyiségben, ahelyett hogy füldugók érzését keltené a készülék. E mellett elengedhetetlen a jó akkumulátor-élettartam, csakúgy, mint a két eszköz közötti könnyű váltás, másnéven a multidevice párosítás képessége.

Akik olyan fej-/fülhallgatót keresnek, amelyet a UC (Unified Communications) alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, és a Skype for Business számára hitelesítettek, a Microsoft Lync számára optimalizáltak, valamint az Avaya, Cisco, Skype szoftvereire alkalmasak, azok is találhatnak néhányat a listában, de ezek többsége általános fogyasztói fejhallgató, mely útközben is jól használható.

Kiváló minden tekintetben – Bose zajszűrő fejhallgató 700

A Bose zajszűró fejhallgatója, a QuietComfort 35 II modellek régóta várt utódja, nem hagyta sokkal maga után elődjét, de kissé jobb hang-, hívás- és zajszűrő képességet kínál. Sajnálatos módon elég drága, 400 dollárba kerül, de erős, mindenre kiterjedő audio képessége van, és akkumulátorának élettartama akár 20 óra.

Könnyű, vezeték nélküli – Apple AirPods Pro

Még akkor is, ha a zene vagy a hang nem olyan varázslatos, mint ahogyan azt egy 249 dolláros modellnél remélnénk, az AirPods Pro továbbra is a vezeték nélküli fülhallgatók egy kiváló példánya. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy kialakításuk és illeszkedésük kiváló, javult basszus teljesítményük (ami javítja a hangminőséget), hatékony a zajszűrő képessége és kiváló a hívásminősége. Az Apple felhasználók könnyedén válthatnak az iCloud-eszközök között.

Prémium, kevesebb, mint 250 dollárért – Jabra Elite 85h

Amikor a Jabra először bejelentette új Elite 85h fülhallgatóját, azon dolgozott, hogy az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével hogyan lehetne mindig bekapcsolt hangsegéd-vezérléssel felszerelni. Sajnos ez a szolgáltatás végül nem került bele, valószínű túlságosan befolyásolta volna az akkumulátor élettartamát. Az Elite 85h mindazonáltal kiváló zajszűrő fejhallgató, amely nagyon kényelmes, kiváló hangminőség, és tökéletesen alkalmas hívások kezdeményezésére.

Feltuningolt Samsung – Samsung Galaxy Buds Plus

A Samsung Buds Plus lényegében ugyanaz, mint az eredeti Galaxy Buds, ám az akkumulátor élettartama 11 óra zenelejátszáshoz, kettős meghajtókat tartalmaz a jobb hangzáshoz és egy-egy mikrofont minkét rügybe, hogy segítsék a külső zajcsökkentést hívás közben. Kényelmes viselni, és olyan funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy fejhallgatónál hallja a hangját, miközben hívásokat kezdeményez. Korábban inkább az Android-felhasználók felé irányultak, de most van egy iOS-alkalmazás, amely az Apple-felhasználók számára ugyanazon funkciókat biztosítja, mint az Android-felhasználók számára.

A legjobb Windows felhasználók számára – Microsoft Surface fejhallgató

Eredetileg 350 dollár a Microsoft Surface fejhallgatója, amely aktív zajszűrő képességgel bír, és nem meglepő módon jól használható Windows számítógépekkel. Kényelmes, jó hangzású és hívások kezdeményezése érdekében képesek átváltani a számítógép és az okostelefon között.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink