A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A kínai egyensúly további nemes hajtásai

A kínai egyensúly további nemes hajtásai

Még mindig hallani a visszhangját, ahogy néhány napja bejelentették a Xiaomi Redmi Note 9 és a Redmi Note 9 Pro érkezését Európába. Még nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni, de ha az eddigiekből indulunk ki, akkor jogos a feltételezés, hogy egy tudásban bővelkedő, de anyagilag nem túl megterhelő készülék kerül az eladók polcaira.

Xiaomi Redmi Note 9

Ez a készülék az újdonság erejével hat, hiszen annak ellenére, hogy már egyes jövendölések tárgya volt, még nem igazán körvonalazta az alakját semmi konkrétum.

A kézbe jól illeszkedő nagy, 6.53 colos FHD+ kijelző, a szokásos szépségével járul hozzá a felhasználói élményhez. Csak a bal sarkában lett kimetszve egy apró nyílás az elülső kamerának. A hátoldalon egy négy kamerából álló egység várja, hogy a tökéletes pillanatok, vagy az aktuális élmény örök emlékké válhasson a telefon memóriájában.

A négy kamera közül a főnöki lencse 48 MP-re sikeredett, a világot széles vászonban leképező objektív 8MP-el dolgozik, miközben 2-2 MP jutott a makrónak és a mélységérzékelőnek. Az első oldalon pedig egy 13 MP-es kamera rögzítheti mosolygó ábrázatunkat.

Az 5,020mAh-s akkumulátor a szokásos árképzéshez képeset még mindig jónak számít, és egy 18W gyorstöltővel hosszan kiszolgál. A processzor a Mediatek Helio G85-ös, ami nem veri nagy költségbe a gyártót, és ez a fő indikátor, hogy olcsó maradhat a telefon. 3 és 4 GB között alakul a RAM, attól függően, hogy 64 vagy 128 GB-os tárhellyel szeretnénk a telefont.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

A Pro 6.67 colos FHD+ kijelzője sokkal nagyobb és fölül középen van kihagyva a nyílás az elülső 16 MP-es kamerának, belemélyesztve a képernyőbe, hasonlóképpen, mint a Samsung Galaxy S20-nál.

Akkumulátorban nincs nagy különbség a sima és a Pro között. Ugyanúgy 5,020mAh-s a műanyagba fogott energiatartály, csak a töltéssel kell kevesebbet várni, hiszen egy 30W-os gyors táplálással hamarabb megtelik a cella.

A hátoldalon megtalálható szintén ugyanaz a kamera konstelláció, csupán a MP-ek kiosztása különbözik. A 64 MP-es főkamera lényegesen nagyobb felbontású, de a 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse ugyanaz, mint a sima esetében. A makró kamera is nagyobb felbontást kapott, hiszen a Pro esetében már 5 MP-es, de a mélységszenzor maradt szintén a 2 MP-es számnál.

Ez utóbbiakat elnézve ez az egyik legnagyobb felbontással rendelkező makrókamerás telefon, ami manapság kapható, és a 64 MP-es fő kamera is kiemelkedő pozícióba emeli a készüléket a várható árérték arányában.

A processzor is azt a kiegyensúlyozottságot tükrözi, amivel a gyártó igyekszik a magas minőségű, de megfizethető telefonok kategóriájában a csúcson maradni. A középkategóriásnak nevezhető Sanpadragon 720G kitűnően vezényli le a telefon működését, és biztosítja majd a felhasználóját, hogy jól döntött, mikor ezt a telefont vette meg.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink