A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / A Huawei P40 Pro várhatóan 7 kamerával, 10x-es optikai zoom-al és 5G támogatással érkezik

A Huawei P40 Pro várhatóan 7 kamerával, 10x-es optikai zoom-al és 5G támogatással érkezik

Csakúgy, mint elődje, a P30-as sorozat, a megjelenő telefonok nem fogják tartalmazni a Google szolgáltatási csomagját, és a Google Android operációs rendszert sem. Úgy tűnik, a Huawei tervei szerint megszűnteti a Google-től való függését, a Reuters szerint a Xiaomi-val, az Oppo-val és a Vivo-val közreműködve egy riválist akarnak létrehozni a Google Play Áruházzal szemben.

A P40 Pro kamerája valószínű 10x-es optikai zoom-al fog rendelkezni

Mint a korábbi készülékek esetében is, a Huawei igyekszik áttörést hozni a kamerákat illetően. Mivel manapság a közösségi média az egyik legnagyobb üzlet, így érdekében áll a lehető legjobb kamerával rendelkező készülékek gyártása. A Twitter-en megosztott képek alapján a P40 Pro egy négyszögletes kamera modullal lesz felszerelve, amely öt érzékelőt tartalmaz.

Egy 10x-es optikai zoom-al rendelkező kamera lehet az egyik a P40 Pro kamerarendszerében. Ez lenne az első készülék, amely ilyen teljesítményt nyújt. A korábbi készülékek közül a Mate 30 Pro négykamera-beállítása tartalmazott egy 50x-es digitális zoom-ot valamint egy 5x-ös optikai zoom-ot, és ezzel már hatalmas sikert ért el. Az optikai zoom-ot széles látószögű kameráról teleobjektív kamerára váltással érik el.

A P40 Pro 52 mp-es Sony kameraérzékelővel lesz felszerelve

A GizChina szerint a P40 Pro hátsó kamerájához 52 megapixeles Sony IMX700 érzékelő kerül, amely 10 megapixellel jobb, mint a P30 Pro hátsó kamerája. Az 52 megapixeles érzékelő felbontása ugyan jelentősen eltér a Samsung Galaxy S20 Ultra 108 megapixeles kamerájától, de a jelentések szerint ez az új érzékelő nagyobb pixeleket és a gyenge fényviszonyoknál jobb képeket eredményezhet. Továbbá azt is feltételezik, hogy a P40 Pro RYYB (piros, sárga, sárga, kék) érzékelő kialakításával, amelyet a Huawei a P30 Pro modelljével fejlesztett, ellentétben áll a hagyományos RGB (piros, zöld, kék) érzékelővel.

A P40 Pro 7 kamerával érkezik

Ami a P40 Pro előlapját illeti, várhatóan két szelfi kamerát tartalmaz, amelyek vízszintes pirula alakú kivágásban helyezkednek el a képernyő bal oldalán. A kettős, előre néző kamerák és a korábban említett hátsó kamerarendszert tekintve, a Huawei P40 Pro készülék kameráinak száma 7re növekszik elődjeihez képest.

A P40 sorozat várhatóan támogatja az 5G hálózatokat

A Huawei megerősítette, hogy mindkét következő telefonja támogatni fogja az 5G-t, bár 2019-ben a P30 modellel ezt még nem tudta elérni. Noha az 5G tavaly még széttagolt lefedettséggel futott, ebben az évben várhatóan javulni fog, mivel a lefedettség új helyeken is bővül.

A P40 sorozat 5 színben lesz kapható

A P40 sorozat öt különböző színben lesz kapható: fekete, jégfehér, mélytengeri kék, ezüst fagy és elpirult arany. Ez utóbbi, az elpirult arany különösen az iPhone újabb modelljeiben használt pezsgőszerű színpalettára emlékeztet. A változatos színek között biztosan mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illót.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink