A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Mit kínálnak majd az iPhone 15 alapmodelljei, és mit a Pro?

Mit kínálnak majd az iPhone 15 alapmodelljei, és mit a Pro?

Jöhet az összecsukható iPhone?

Sokáig úgy tűnt, hogy ez az a fejlesztés, ami a gyártó számára elsőbbséget élvez. Egy olyan mobil megálmodása, aminek a képernyője összehajtható. Azért azt talán mondanunk sem kell, hogy ennek a fajta innovációnak megannyi előnye ismert. A nagy képernyő élvezetén túl a szállítás mégis egyszerűbbé válhat, akárcsak a biztonságos tárolás. A versenyfaktorról sem célszerű megfeledkezni, mert bár a maga diadalában kétségtelenül győztes az Apple, azért óhatatlanul monitorozza a konkurenciák ajánlatait és ígéreteit. Az összecsukható mobil már régóta foglalkoztatja a gyártókat, és nagyon úgy néz ki, hogy a vevőket is.

Bizonyos híresztelések arra engedtek következtetni, hogy most szeptemberben jön el az ideje ennek az újításnak, most a 15-ös szériával berobban a képbe egy olyan iPhone, ami végre valahára hajtogatható. Annak, aki most nagyon belelkesedett, azt tudjuk tanácsolni, hogy kicsit nyugodjon meg, mert a legújabb információk arra utalnak, hogy nem, nem az iPhone lesz az az eszköz, mely ezzel az innovációval felrobbantja a piacot. Úgy néz ki, hogy a jelek szerint az Apple az iPad-et látja maga előtt összecsukható formában, azaz a táblagép nagyon valószínű, hogy hamarosan döbbenetes átalakításon megy át, aminek középpontjában szénszálas rugótámasz áll, így a készülék könnyedsége és tartóssága borítékolható. De vissza a mobilokhoz!

Azt tehát már tudjuk, hogy mi az, ami nem jön, de vajon mik azok a paraméterek, amikkel már most célszerű kalkulálni?

Íme, néhány konkrétum!

Ahhoz, hogy az iPhone 15 tokok közül a legjobb kerüljön a figyelem célkeresztjébe megéri végignézni a készülékek méreteit. Két méretkategóriába sorolhatóak az eszközök: 6,1 és 6,7 hüvelyk. A Pro modellek vadonatúj házat kapnak, amihez új gombok is társulnak. Ez az innováció is olyan, ami kizárólag a Pro alternatívákat érinti.

Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy az előző széria tagjairól hátra maradt tokok nem optimálisak. Aki abban bízott, hogy ilyen módon pénzt takaríthat meg, annak az a rossz hírünk, hogy nem. Ez nem járható út. Ugyanakkor az érem jó oldala, hogy így garantáltan egyedi külső kölcsönözhető a vadiúj telefonnak, ami meg is érdemli ezt az idézőjeles luxust.

Az eszközök nem érkeznek olyan védelmi funkciókkal, amik feleslegessé varázsolnák a tokok használatát, úgyhogy egyrészt fóliával, másrészt tokkal mindenképpen kifizetődő taktika készülni. Mivel a mobilok bekerülési költsége finoman szólva sem csekély, ezért ez a több százezres befektetés megérdemli a fizikai védelem bebiztosítását és annak fokozását.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink