A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / Milyen paraméterekkel érkeznek az iPhone 15 modellek?

Milyen paraméterekkel érkeznek az iPhone 15 modellek?

Négy modell, négy külön iPhone-dimenzió!

Az iPhone 15 a legolcsóbb modell a sorozat tagjai közül, emellett 6,1 hüvelykes méretével az egyik legkisebb mobiltestvérei között, de amúgy ez semmit nem jelent, lévén a Pro család egyik tagja is pontosan ekkora, tehát mininek semmiképpen sem mondható ez a modell. Ellenben bekerülés tekintetében azért jelentősek a különbségek. Ha már szóba került az iPhone 15 Pro, akkor bár valóban azonos a mérete a sima iPhone 15-tel, de paraméterek terén hatalmas az eltérés a két típus között. Ahogy azt említettük fentebb, ez természetesen a költségekben, azaz az árcédulán látható összegen is megmutatkozik, de elsősorban az a lényeg, hogy az árért cserébe milyen értékek járnak, és ezekben bizony a Pro változat nem fukarkodik. Olyannyira nem, hogy általános felhasználásra nem is igazán ajánlható, mert annál sokkal több van benne.

A Pro Max az Ultra, és ha Ultra, akkor az bizony ultra jellemvonásokat takar, például periszkópos zoom kamera. Igen, jól hallottad: periszkópos! Az Ultrával megegyező méretben érkezik a Plus, ami bár 6,7 hüvelykes nagyságú, de nyilván a nyomába sem ér az ultrának. A prémium összegek egyértelműsítik a helyzetet, de az is igaz, hogy végignézve a funkciókat, jellemzőket bátran kijelenthető, hogy az árképzés nem véletlenül alakul úgy, ahogy. Az Apple-nél mindennek megvan az oka!

Mit hozhat az ősz?

A szeptember az iskolakezdés időszaka, de van itt még valami, ami a fenti információk alapján roppantul lényeges, és mindenképpen megérdemli a naptárba bevésést. Ez természetesen az új sorozat tagjainak bemutatója, ami szokásosan szeptemberben érkezik el. Az Apple nagyon elhivatott a szokásaival kapcsolatban, ezért ezen a hagyományon sem változtatott. Hatamas show várható, amely után a rajongók megvesznek majd az új készülékekért, míg a gyártó kritikusai vélhetően ismét a vélt vagy valós hibákat kezdik el bemutatni, szétszedni. Nincs új a nap alatt, legalábbis akkor, ha az Apple iPhone megosztó hatását nézzük.

Ami biztos, és egyúttal ami érinti az iPhone 15 Pro Max tokokat, az az a tény, hogy az iPhone 14 készülékekhez használt tokok nem lesznek kompatibilisek, ugyanis, bár csak apró változtatásokkal élt a gyártó az új széria esetében, ám ezek arra pont elegendőek, hogy megakadályozzák a stimmelést. Azt gondolod, minek neked a tok? Igenis szükséged lesz rá, ezt már most jobb, ha felírod. Egy iPhone megvásárlása, pláne, ha a legújabb szériáról beszélünk, hatalmas beruházás, szinte már egy befektetés, amelyet minden szinten illik megvédeni. A megfelelő tok kiválasztása ennek a védelmi folyamatnak a legfontosabb része, azaz kihagyhatatlan annak, aki szeretné megóvi a telefonját. Egészen biztos, hogy lesz olyan helyzet, amikor a telefon kicsúszik a kezünkből vagy a zsebünkből – ha ilyenkor nincs rajta tok, összetörik, az ember pedig több százezer forintos kárt is szenvedhet. Ez az, amit minden áron el kell kerülni!

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink