Minden termékünket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk saját raktárról!
Ingyenes szállítás: GLS 20.000 Ft-tól, ExpressOne 15.000 Ft-tól!

3 ok, amiért neked is szükséged van egy jó telefontokra

Ha szeretnéd, hogy mobilod hosszú életű legyen, megmutatjuk, miért nem a telefontok az a kiegészítő, amin érdemes spórolnod.

Egy igazán jó telefontok egyszerre több dologra képes. Megvédi telefonodat a sérülésektől, a hétköznapi használatból adódó karcolásoktól, és mindezek mellett még stílusos is. Egy közelmúltban történt felmérés szerint azonban az okostelefon tulajdonosok 25%-a továbbra sem használ telefontokot. Hogy miért?

A legfőbb okok közt szerepel, hogy egy tok növeli a telefon méretét, mások szerint felesleges pénzkidobást jelent, hiszen nem féltik mobiljukat a sérülésektől. Ezek az érvek azonban könnyen megcáfolhatók.

Ma már több fajta, vékony és elegáns tok közül válogathatunk, melyek nem növelik meg készülékünk méretét annyival, hogy az ne férne el például a nadrágunk, vagy a kabátunk zsebében. Az pedig, hogy balesetek a legóvatosabb felhasználót is érhetik, vétózhatatlan igazság. Nem véletlen tehát, hogy a telefontulajdonosok 75%-a dönt a tok vásárlása mellett.

Ebben a bejegyzésben mutatunk három olyan okot, melyek téged is meggyőznek majd arról, hogy a telefontok nem felesleges luxus, hanem biztonság szempontjából az egyik leghasznosabb kiegészítő. Sőt, ha a neked megfelelőt választod, nem csak felesleges kiadásoktól óvhatod meg magad, de igazán menő is lehetsz!

Tovább használhatod a telefonod

A telefontok használatának legkézenfekvőbb oka az ütésektől és karcolásoktól való, hatékony védelem. Bárkivel előfordulhat ugyanis egy óvatlan pillanatban, hogy készüléke kicsúszik a kezéből, ekkor pedig elég az, hogy szerencsétlenül érkezik a földre, és kész a baj.

Megrepedhet a kijelző, vagy összetörhet a burkolat, ez pedig nem csak esztétikai szempontból lehet kellemetlen. A javítás vagy a csere is komoly összegbe kerülhet, de az is előfordulhat, hogy a teljes készüléket cserélnünk kell. Ez pedig minden telefontulajdonos legrosszabb rémálma.

A legjobb megoldást erre a puha, szilikonból készült tokok jelentik, ezek ugyanis képesek felfogni a nagyobb ütések erejét, ezáltal pedig segítenek megóvni telefonunkat a komolyabb sérülésektől.

Könnyebben adhatsz túl rajta

Annak ellenére, hogy vigyázunk telefonunkra, és nem reped meg a képernyő, vagy nem törik meg a borítás, apróbb karcolások és sérülések könnyen keletkezhetnek a készüléken. Abban az esetben viszont, ha egy idő után szeretnénk tőle megválni, ezek az esztétikai hibák drasztikusan csökkenthetik az árat, melyen tovább tudjuk adni a következő gazdájának.

Az olyan, egyszerű megoldások, mint a szilikon tok és az üvegfólia segítenek abban, hogy a legapróbb sérülésektől is megóvjuk telefonunkat, és a lehető legmagasabb régióban tartsuk viszonteladási értékét.

Megmutathatod, ki is vagy valójában

Sokan vélik úgy, hogy telefontokjuk sokkal több, mint egyszerű kiegészítő. Személyiségük egyfajta kiterjesztése. Egy mintás telefontok amellett, hogy megvédi készülékünket a sérülésektől, tökéletes eszköz lehet az önkifejezésre, és remekül tükrözheti stílusunkat.

Ma már rengeteg fajta tokból választhatunk, az elegáns, egyszínű modellektől kezdve egészen a kedvenc karaktereink képével, vagy egyéb, extrém mintákkal ellátott darabokig. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, és anélkül tudhatjuk biztonságban készülékünket, hogy fel kellene áldoznunk egyéniségünket a biztonság oltárán.

Webáruházunkban rengeteg fajta tokból válogathatsz, legyen szó akár a masszív, vastag darabokról, vagy az egyszerű és egyben praktikus, vékony szilikonból készült modellekről.

További cikkek
Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Melyik univerzális autós telefontartót válasszam?

Most megtudhatod melyik autós telefontartó az ideális választás számodra. Ebben a rövid leírásban, az összes fontos szempontot végig vesszük ahhoz, hogy számodra a legideálisabb autós tartót választhasd. Többek között kitérünk a különböző fajta kialakítási és elhelyezési formákra és olyan hasznos eszköz funkciókra, amiket érdemes szem előtt tartan vásárláskor. Ne is szaporítsuk tovább a szót, vágjunk bele!
Elolvasom
Eddig ezt lehet tudni a Google Pixel 5-ről

Eddig ezt lehet tudni a Google Pixel 5-ről

Ugyan a Google Pixel telefonok óriási figyelmet kaptak az első modell - a Pixel 3 - megjelenésekor, a Pixel 4 már kevésbé mozgatta meg az emberek fantáziáját. Így több, mint kíváncsiak vagyunk arra, hogy az októberre ígért Pixel 5 modell mit tartogat a nagyközönség számára.
Elolvasom
Minden, amit az iOS14-ről eddig tudni lehet 1.

Minden, amit az iOS14-ről eddig tudni lehet 1.

Idén nem csak azok az Apple rajongók kapnak újdonságokat, akik megveszik az iPhone 12-es szériájának valamelyik készülékét, hanem azok is, akiknek a készüléke kompatibilis lesz az iOS 14-es rendszerrel. Érdemes átnézni, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a felhasználók.
Elolvasom