A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / 3 ok, amiért neked is szükséged van egy jó telefontokra

3 ok, amiért neked is szükséged van egy jó telefontokra

Egy igazán jó telefontok egyszerre több dologra képes. Megvédi telefonodat a sérülésektől, a hétköznapi használatból adódó karcolásoktól, és mindezek mellett még stílusos is. Egy közelmúltban történt felmérés szerint azonban az okostelefon tulajdonosok 25%-a továbbra sem használ telefontokot. Hogy miért?

A legfőbb okok közt szerepel, hogy egy tok növeli a telefon méretét, mások szerint felesleges pénzkidobást jelent, hiszen nem féltik mobiljukat a sérülésektől. Ezek az érvek azonban könnyen megcáfolhatók.

Ma már több fajta, vékony és elegáns tok közül válogathatunk, melyek nem növelik meg készülékünk méretét annyival, hogy az ne férne el például a nadrágunk, vagy a kabátunk zsebében. Az pedig, hogy balesetek a legóvatosabb felhasználót is érhetik, vétózhatatlan igazság. Nem véletlen tehát, hogy a telefontulajdonosok 75%-a dönt a tok vásárlása mellett.

Ebben a bejegyzésben mutatunk három olyan okot, melyek téged is meggyőznek majd arról, hogy a telefontok nem felesleges luxus, hanem biztonság szempontjából az egyik leghasznosabb kiegészítő. Sőt, ha a neked megfelelőt választod, nem csak felesleges kiadásoktól óvhatod meg magad, de igazán menő is lehetsz!

Tovább használhatod a telefonod

A telefontok használatának legkézenfekvőbb oka az ütésektől és karcolásoktól való, hatékony védelem. Bárkivel előfordulhat ugyanis egy óvatlan pillanatban, hogy készüléke kicsúszik a kezéből, ekkor pedig elég az, hogy szerencsétlenül érkezik a földre, és kész a baj.

Megrepedhet a kijelző, vagy összetörhet a burkolat, ez pedig nem csak esztétikai szempontból lehet kellemetlen. A javítás vagy a csere is komoly összegbe kerülhet, de az is előfordulhat, hogy a teljes készüléket cserélnünk kell. Ez pedig minden telefontulajdonos legrosszabb rémálma.

A legjobb megoldást erre a puha, szilikonból készült tokok jelentik, ezek ugyanis képesek felfogni a nagyobb ütések erejét, ezáltal pedig segítenek megóvni telefonunkat a komolyabb sérülésektől.

Könnyebben adhatsz túl rajta

Annak ellenére, hogy vigyázunk telefonunkra, és nem reped meg a képernyő, vagy nem törik meg a borítás, apróbb karcolások és sérülések könnyen keletkezhetnek a készüléken. Abban az esetben viszont, ha egy idő után szeretnénk tőle megválni, ezek az esztétikai hibák drasztikusan csökkenthetik az árat, melyen tovább tudjuk adni a következő gazdájának.

Az olyan, egyszerű megoldások, mint a szilikon tok és az üvegfólia segítenek abban, hogy a legapróbb sérülésektől is megóvjuk telefonunkat, és a lehető legmagasabb régióban tartsuk viszonteladási értékét.

Megmutathatod, ki is vagy valójában

Sokan vélik úgy, hogy telefontokjuk sokkal több, mint egyszerű kiegészítő. Személyiségük egyfajta kiterjesztése. Egy mintás telefontok amellett, hogy megvédi készülékünket a sérülésektől, tökéletes eszköz lehet az önkifejezésre, és remekül tükrözheti stílusunkat.

Ma már rengeteg fajta tokból választhatunk, az elegáns, egyszínű modellektől kezdve egészen a kedvenc karaktereink képével, vagy egyéb, extrém mintákkal ellátott darabokig. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, és anélkül tudhatjuk biztonságban készülékünket, hogy fel kellene áldoznunk egyéniségünket a biztonság oltárán.

Webáruházunkban rengeteg fajta tokból válogathatsz, legyen szó akár a masszív, vastag darabokról, vagy az egyszerű és egyben praktikus, vékony szilikonból készült modellekről.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink