A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Kedvencek
Keresés
Kosár
Vissza Vissza
close
Menü
Smartdiszkont
bezárás
Smartdiszkont
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Kezdőoldal / Blog / 2020 tavaszán és nyarán megjelenő telefonok

2020 tavaszán és nyarán megjelenő telefonok

A jelenlegi helyzet ellenére a telefonszolgáltatók továbbra is tervezik új telefonok kiadását. Noha néhányan épp spórolni kezdünk a körülmények miatt, a gyártók, mint például az Apple és a Samsung arra számít, hogy a közeljövőben kiadott telefonoknak meglesz a szükséges vásárlóköre.

Huawei P40 Pro széria

A Huawei P40 sorozata három telefonból áll – P40, P40 Pro és a legérdekesebb számunkra, a P40 Pro Plus. Ez az első telefon, amelynek 10x-es optikai zoom objektíve van és nagyon jónak bizonyult gyenge fényviszonyok melletti fényképezéskor. Előreláthatóan júniusban fog érkezni, azonban a folyamatos ellentétek miatt az Egyesült Államokban nem kerül forgalomba.

Samsung Galaxy Note 20

A Samsung új telefonjának sorsa a levegőben van. Általában azt várnánk, hogy az új Note 20 augusztusban érkezik, hatalmas érdeklődést keltve. Egy korai pletyka szerint azonban már júliusban megjelenhet. Ez a jelenlegi helyzetre való tekintettel szinte lehetetlennek tűnik.

Valószínű, hogy a Note 20 a Galaxy S20 legfontosabb tulajdonságait megalapozza, az 5G adatátviteli sebességtől és a gyors 120 Hz képernyőfrissítési gyakoriságtól kezdve a nagy felbontású kamerákig.

Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro

A Xiaomi már bemutatta két legújabb telefonját egy online rendezvényen a kínai piacon, melyet nemzetközi bevezetés követett. Mindkét telefon 108 megapixeles kamerával rendelkezik. További felszereltségük a 90 Hz-es kijelzők, 4500 mAh-os akkumulátor és 30 wattos vezeték nélküli töltési lehetőség. A Xiaomi állítása szerint a telefonok már áprilisban megjelennek Európában.

Redmi Note 9S

Március végén került bemutatásra. Ez a Note 8 sorozat folytatása, amely 2019 végén vált a legnépszerűbb Android telefonjává. A Note 9S legnagyobb újdonsága az 5020 mAh-os akkumulátor, amely nagyobb mint a Samsung Galaxy S20 Ultra készüléké. Egyéb figyelemre méltó jellemzői közé tartozik a négykamerás rendszer, amelyet egy 48 megapixeles főérzékelő vezet.

OnePlus 8 és 8 Pro

A OnePlus bejelentette, hogy április 14-én digitális eseményen keresztül mutatja be legújabb sorozatát. Ezen telefonok 5G csatlakozással és 120 Hz-es kijelzővel fognak rendelkezni. Emiatt valószínű drágábbak lesznek, mint az előző széria. Szó esett egy olcsóbb változat, a OnePlus 8 Lite-ról is.

Apple iPhone SE

Az Apple várhatóan áprilisban megjelenő költségvetésbarát telefonja. Széles körben feltételezik, hogy jóval olcsóbb lesz egy átlag Apple terméknél. A 2016-os iPhone SE-hez hasonló lesz, több iPhone elemeinek keverékével. Noha tényleges élő bemutató nem valószínű, az új iPad Pro-hoz hasonlóan online tervezik bemutatni.

Sony Xperia 1 ii

Februárban a Sony bejelentette az Xperia 1 ii-et és az Xperia Pro-t, melyek körülbelül ugyanazon jellemzőkkel érkeznek. 21:9 arányú, 6,5 hüvelykes 4K HDR OLED kijelzővel, 4000 mAh-os akkumulátorral, vezeték nélküli töltéssel, 8 GB RAM-mal rendelkeznek. Hármas kamerarendszerrel rendelkezik, három 12 megapixeles kamerával. A telefon az 5G-t is támogatni fogja.

Sony Xperia Pro

Lehet, hogy ez a telefon átveszi a hatalmat az iPhone-tól a videóképességet tekintve. Ugyanazzal a hármas kamera beállítással és Alpha kamera funkciókkal rendelkezik, mint az Xperia 1 ii, és szintén 21:9 arányú, 6,5 hüvelykes 4K OLED kijelző, Qualcomm Snapdragon 865 processzor és 8GB RAM lesz benne. A Pro 512 GB tárral és HDMI/USB 3.1 porttal rendelkezik. Támogatja az alcsony sávú és a középsávú 5G-t is.

Kiemelt ajánlataink
Kiemelt ajánlataink