A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól

Töltőállomások

Egy többfunkciós, hatékony töltőállomás értékes időt és energiát spórol mindenki számára. Köztudott, hogy a technológia mindennapi életünk szerves részévé vált, az okostelefon a legtöbbünk zsebében, táskájában ott van, hogy megkönnyítse az életünket, szórakoztasson vagy segítsen a munkában. Ezek az eszközök annyira nélkülözhetetlenek, hogy el sem tudjuk képzelni nélkülük az életet. Az állandó használathoz azonban időnként tölteni is kell őket.

Senki sem szeret azon szorongani, hogy mi lesz, ha lemerül a telefonja, talál-e majd aljzatot vagy USB portot eszköze töltéséhez. Nem beszélve arról, hogy a különböző helyeken használt vezetékes vagy indukciós töltő általában pont akkor nincs sehol, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Erre jelent megoldást egy mobil töltőállomás, amellyel egyszerre több mobilt, de akár okosórát, kontrollert, fülhallgatót és egyéb eszközt is feltölthetünk.

Többféle töltőállomás létezik. Egy részük a vezetékes töltést támogatja, de jelentősek az indukciós töltésre alkalmas állomások is, és persze vannak olyanok amelyek kombináltan kínálják mindkét lehetőséget. Léteznek olyan berendezések, amelyek egyszerre akár 9 USB portot képesek kezelni, ezzel akár irodai igényeket is kiszolgálhatnak. Fontos funkció, hogy a érzékelik az adott eszköz képességeit, így gyorsabb, hatékonyabb töltési sebességet garantálnak.

A töltőállomás számos hasznos funkcióval rendelkezik

A legtöbb töltőállomás intelligens felügyeleti rendszerrel rendelkezik, amely mindig az adott berendezéshez igazítja a feszültséget. Továbbá számos hasznos védelemmel van ellátva, ilyen lehet a túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem. Nyaralásra, üzleti útra is magunkkal vihetjük, a tápfeszültség széles skálájának köszönhetően (100 - 240V) biztonságosan használhatjuk az adaptert a világ minden országában.

Vásárlás előtt érdemes tájékozódnunk arról, hogy az okostelefonunk milyen töltési módot támogat, mert vezeték nélküli töltésre nem minden mobil alkalmas. Egy biztos, bármilyen telefon van otthon, a töltőállomás megkönnyíti és kezelhetővé teszi az eszközök rendszeres töltését, ezzel időt és energiát spórol nekünk.

 

Szűrés

Kategória

Töltőállomások összes alkategóriája

Általános

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból
1 - 10 termék mutatása 10 db-ból

Kiemelt ajánlataink