A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Vissza
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés
Összes termék
Ingyenes szállítás 9.990 Ft-tól
Főoldal / Összes termék / Telefontok, mobiltelefon tokok / Samsung tokok / Samsung Galaxy S23 Ultra tokok

Samsung Galaxy S23 Ultra tokok

Samsung Galaxy S23 Ultra tok

Azon már nem is csodálkozunk, hogy milyen gyorsan fejlődik az okostelefonok piaca,  de azt is észre kell vennünk, hogy vele párhuzamosan halad a telefontokok fejlődése is, ahogy látjuk ezt a Samsung Galaxy S23 Ultra tok kínálatán. Nemcsak a készülékekkel igyekeznek lépést tartani a gyártók, a tulajdonosok igényeit is szem előtt tartják a fejlesztések során. Ennek köszönhetően minden ízléshez, életmódhoz és igénybevételhez készülnek mobiltokok.

Elég egy Samsung Galaxy S23 Ultra tok vagy többre lesz szükség?

Vannak, akik azt mondják, mobiltelefont könnyebb vásárolni mint egy megfelelő telefontokot találni. Az igények ugyanis magasak, de szerencsére a választék is bőséges. Mielőtt bele vetnénk magunkat a Samsung Galaxy S23 Ultra tokok sokszínű kínálatába, gondoljuk végig, milyen körülményeket kell kibírnia kedvenc okoseszközünknek a hétköznapok során.

Sokan a nap nagy részében az irodai asztalon tartják a mobiltelefonjukat, éjszakára pedig az ágy melletti szekrényre helyezik. Balesetek így is történhetnek, de valljuk be kis eséllyel. Mások sportoláshoz, túrázáshoz is szeretik magukkal vinni a készüléket. Kétségtelen, hogy amikor a padlószőnyeg helyett egy sziklán koppan a mobil vagy futás közben elejtjük, nagyobb eséllyel karcolódik meg vagy reped be a kijelző.

Egyre gyakoribb, hogy a mobilhasználók többféle tokot vásárolnak és mindig a megfelelő körülményekhez igazodva választanak ezek közül. A Samsung Galaxy S23 Ultra tokok sokszínűségének előnye, hogy tökéletesen kiszolgálja ezt a módszert. A lenyűgöző felszereltségű okostelefon - és egyébként minden más készülék - megérdemli, hogy bizonyos élethelyzetekben elegánsan mutatkozzon be, és ha arra van szükség, megbízható védelmet kapjon a tok által.

Minden Samsung Galaxy S23 Ultra tok precíz tervezésen és tesztelésen ment keresztül, ezáltal a felhasználói igényeknek és a technikai kritériumoknak is tökéletesen megfelel.

Funkcionalitásban sincs hiány, a modern telefontokok papírpénz, bankkártya tárolására is alkalmasak, támaszként szolgálhatnak filmnézés, videotelefonálás alkalmával, miközben nagyszerűen védik a hátlapot, a sarkakat és a kijelzőt a mechanikai sérülésektől, karcolásoktól.

Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy S23 Ultra tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 35 termék mutatása 144 db-ból
Következő oldal
1 - 35 termék mutatása 144 db-ból

Kiemelt ajánlataink