A terméket hozzáadtuk a kosaradhoz
Részösszeg
Összesen a kosárban
Irány a kosár
Tovább nézelődök
Ezeket is ajánljuk neked
Menü
Keresés
Kosár
Vissza
Menü
Üdv! Kérjük, jelentkezz be.
Bejelentkezés

Samsung Galaxy A54 5G tokok

A Samsung Galaxy A54 5G tokok széles választékban kínálják a különböző stílusokhoz és igényekhez megfelelő lehetőségeket. Alapvetően a telefontok célja, hogy megvédje készülékét a karcolásoktól, horpadásoktól és egyéb sérülésektől, miközben megnyerő külsőt biztosít a tulajdonosa számára.

Minden Samsung Galaxy A54 5G tok kiváló minőségű anyagokból, például TPU-ból és PC-ből készül, és többféle színben, kivitelben kapható. Legyen szó elegáns, vékony tokról vagy masszív és strapabíró tokról, esetleg vidám és színes design tokról, mindenki megtalálja a kedvére valót.

A Samsung Galaxy A54 5G tokok precízek és változatosak

A gyártók a minőség és a megbízhatóság mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a mobilhasználók stílusa is tükrözhessen a tokokban. Ennek megfelelően minden Samsung Galaxy A54 5G tok ízléses, tökéletesen illeszkedik a készülék formájához, mindez megfizethető áron.

Sokan választanak úgy mobiltelefont maguknak, hogy leginkább a külső, a megjelenés játssza a főszerepet a döntés során. Természetes, hogy ilyen esetben nem szeretnék tokba rejteni a készüléket. Szerencsére a telefon védelme víztisztán átlátszó, mindössze néhány tized milliméteres tokkal is nagyszerűen szavatolható, legalábbis a mindennapos használatból eredő sérülésektől biztosan. 

A mobilhasználók köre rendkívül széles, a kisiskolásoktól kezdve a nyugdíjas nagyszülőkig mindenki kezében ott van egy okostelefon. A legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhat, hogy kicsúszik a kezünkből a készülék vagy nekiütődik valaminek a táskában, autóban, erre érdemes felkészülni és megelőzni a sérüléseket.

 

A Samsung Galaxy A54 5G tokok sokszínűsége révén a hátlapi toktól kezdve a szétnyithatós fliptokon át a megerősített lencsevédő funkcióval rendelkező tokokig számos lehetőség közül választhatunk. Mindegyik profilozott funkciógombokkal és nyitott portokkal rendelkezik, többek között a vezetékes töltő számára, a kamerával és hangszórók részére, lehetővé téve a készülék szabad használatát anélkül, hogy kivennénk a tokból.

Szűrés

Kategória

Samsung Galaxy A54 5G tokok összes alkategóriája

Általános

Szín

Kialakítás

Ár

Elérhetőség

Márka

Megjelenítés
Rendezés
Szűrők (4)
Rendezés
1 - 15 termék mutatása 15 db-ból
1 - 15 termék mutatása 15 db-ból